- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Aktív témák
-
rocket
nagyúr
válasz
kovacsg007 #1 üzenetére
9700pro orajelen 3d-ben szetesik a kep ? vagy ott is csak windows betoltesenel ?
-
rocket
nagyúr
válasz
kovacsg007 #1 üzenetére
Teljes konfigodat ird meg le azert
-
rocket
nagyúr
válasz
kovacsg007 #1 üzenetére
Tehat a kartya egy sima 9700 akibe valaki 9700pro biost rakott, de 9700 pro orajeleken szemetel ezert mindig lekell venned win alatt az orajelet 9700 szintre ,ha jol ertem mait irtal.
Ha igy van ahogy irtam, es biztos hogy sima 9700 a kartya, akkor 9700 biost kene belerakni es megnezni azzal micsinal, mert amig benem tolt a win 9700pro orajeleken megy, es csak utana tudod levenni, amikor betoltott a win, ati toolsba ha beallitod ott is csak a win es a program betoltese utan rakja az orajeleket a bealitott ertekre.
Most olvasom, hogy gyarilag van 9700pro-ra huzva, akkor lehet eddig birta a kartya a 9700pro orajeleket, gari van ra vidd vissza, szerintem a driver hiba nem tul valoszinu, de azert probald meg egy regebbi driverrel 4.11 mondjuk, azzal is hasonlo hibat csinal e.
[Szerkesztve] -
rocket
nagyúr
válasz
kovacsg007 #1 üzenetére
4.12-es catalystot akartal irni ?
Volt az ATI-nak 4.13-as szamozasu drivere, de az meg nem a mostani catalyst sorozat es tobb mint 2 eves , Bővebben: link , 2.01 drivernek felet meg meg anno
Mostani szeriaban meg nem lesz 4.13, ugy szamoz az ATI , hogy az elso szam az evet jeloli, tehat iden 5. ,a masodik szam meg a honapot, 01-tol 12-ig
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest