- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
bélanéni
őstag
tuti 100%, hogy gépen belül zavarja valami, de fingom sincs hogy mi. szerintem a táppal nem fér össze (már ha egyáltalán van ilyen :) )
azért vagyok benne biztos, hogy a gépen belül nem stimmel valami, mert épp most hétvégén költöztem új lakásba, és a régiben és az újban is csinálja teljesen más körülmények között. -
bélanéni
őstag
ha piros csíkok futkároznának, én is kissé szkeptikusabb lennék azzal a kijelentéssel szemben, hogy más okozza a hibát. de nálam szó sincs piros csíkokról, hanem olyasmi a jelenség mintha valami jel bezavarna, és rendszertelenül futkározik hol lefelé hol felfelé 5-10 nagyon halvány csík (vagy inkább hullám). éppen hogy csak észre lehet venni, de azért idegesítő.
viszont mint írtam, egy másik gépben nem jelentkezett a probléma!
Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- PlayStation 5
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Léghűtés topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest