- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
Leeht hogy le van tiltva az overclock valahol(driver bios stb) Ennek utána kéne nézni
-
Fawkes
őstag
Sajnos segíteni nem tudok bocsi!Akkor minek írok ide tudom!Állítólag a Radeon9600pro-kat nem lehet jól húzni!De nem tudom nékem 9700-asom van azzal megy a tuning!De hogy valami idetartozót is írjak az egyik radeonos topicban asszem volt szó hogy a Hardwareoc-on van egy jó progi!Pont vga húzására!Sztem nézd meg!Eggyütt érzek veled :O
-
Shodan
őstag
Az lenne a gondom hogy a nemrég vásárolt sapphire radeon 9600promat nem tudom húzni, a pwerstripbe akármekkora értéket is állítok rajta szétesik a kép:O,ezenkívül próbáltam már az összes létező tweaker progit(Radeonator,rage3dtweak,rivatuner...stb.).Van esetleg másnak is ilyen gondja?, Illetve mi lehet a megoldás?
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest