- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Aktív témák
-
winamp
tag
Valaki tudna ötletet adni, hogy a 9600np karimon a ramot(4ns), miért nemt udom sehogysem tovább húzni? Van rajta borda, de ventillátorral sem birja tovább! Ja a másik, hogy nem rossz a kép a játékoknál pl 470en, de a weboldalaknál a betüknél lilás pöyök jönek elő! :(
-
-
amdkiller
aktív tag
Szevasztok 1 kis csemege:
http://www.3dgpu.com/modules/wfsection/article.php?articleid=83 -
klewy
aktív tag
A Sapphire SOKKAL JOBB VÁLASZTÁS!!!
Tapasztalatból mondom.
Az 5600Ultra van Kb 1 szinten a Ezzel a 9600 NP-vel.
Ez tuti-kipróbáltam. -
nbk
aktív tag
Van egy 9600-om és nekiálltam húzni
alapba gpu/mem 325/400, és nincs rajta hűtőventi...
első lépésben ventik nélkül 400/440 volt....
nem rakok rá ventit, mert még garis, csak oldalról fújja rá a levegőt egy 8 centis meg a hátulját hűti egy kisebb...
most igy 450/460...
3Dmark nem egetverően sok, mert a proci csak egy AMD xp 2000+ , de az alap 2200-ról felment 2732-re... lárszik hogy a gyenge pontja a tuningnak a memóriák, azok nem nagyon birjáka húzást, gpu-n még lehet finomitani...
szerintetek a 450/460 milyen eredmény rendes bordahűtő nélkül? a többi 9600-os is ennyire húzható? -
elemes
csendes tag
válasz
Alvin_ti4200 #45 üzenetére
korrekt :)
mindazonaltal megjelent az uj megateszt a prohardveren, amiben elegge le van alazva az FX5600. -
elemes
csendes tag
válasz
Alvin_ti4200 #43 üzenetére
Ah, tehat az antidetect a ''pure hardware'' teljesitmenyt meri?
Deviszontazonban az applikaciok a driverekkel, tehat az optimalizacioval egyutt hasznaljak a kartyakat. Vagy ezek affele gonosz, a tesztprogramokhoz adaptalt optimalizaciok...? -
elemes
csendes tag
Hali,
Olvastam itt a prohardveren egy nagy videokartya tesztet, amiben szerepelt az 5600 es a 9600 is. Volt egy tesztprogram (valami Antidetector), ami nagyon lelassitotta az 5600 kartyakat, am szamomra rejtely maradt, hogy ez miert fontos mutato...?
Itt a cikk meg a link raja:
http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=20&id=253&p=1
[L]http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=20&id=253&p=1[/L]
[Szerkesztve] -
Ateesz
tag
Hello!
Én szeretnék venni 1 új vga-t az alábbi konfigba:
Abit Nf7 alaplap
Amd athlon 2500+
512mb ddr ram
Amire gondoltam:
Asus v9560/TD Geforce fx5600
Valamilyen Ati radeon 9600Pro vagy
Valamilyen Ati radeon 9600XT
Szerintetek melyik lenne a jobb?Ja és ha Ati milyen gyártó? -
Stitch
őstag
Kösz a válaszokat!
[Szerkesztve] -
rudi
nagyúr
Ha a 9600on 4es RAMok vannak akkor az akár 400/250 körül is mehet ami meg majdnem 9600pro szint és attól távol van bármelyik közepes NV kártya, szóval inkább 9600as. Az nV kínálatában az egyetlen jó kártya pillanatnyilag az FX5900XT valahol 55.000 körül, a többi nem éri meg az árát.
-
rudi
nagyúr
Nemtom volt-e már de ideírom:
PowerColor:
ProEZ = ProSE vagyis 400/200
Pro = Pro vagyis 400/300
Pro Bravo = valami húzott, prontos frekiket nem tudok csak azt hogy a 9600XT Bravo valahol 550/360 körül megy gyárilag és 2,5ös RAMok vannak rajta szóval jó protéka, német í-bótban 180-190Euro körül láttam, egy hónapja. -
Stitch
őstag
Na fiúk! Játékra fx 5600 vs 9600 sulinetben? Melyik jobb? Melyikkel lehet tovább kihúzni majd? Tegyük fel, hogy a 9600oson 4ns-es ramok vannak!
-
Asusfan
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #32 üzenetére
Egyébként is úgy hangzásra kecsegtető az hogy:GAINWARD meg hogy ULTRA.
-
Asusfan
őstag
[L]http://www.hardwareoc.hu/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=63&page=1[/L]
Itt van Fx5600 teszt ajánlom az MSI-t jól nézdd meg. -
Asusfan
őstag
Nem is tudom mért de én az Nv-re szavaszok:DD.Valaghol láttam Msifx5600-os SEx-el 45-ért.
Miért ez sztem:add1:MSI nem a szerénységéről híres.
add2:Jó hűtés és nem olyan rossz mintahogy eggyesek mondják.
.....................................................................................
De van SEx-nélkül 37-ért Gainward gffx5600u.Ami azért jobb. -
yossarian
aktív tag
OFF
Nos, ghost nem tudom veled mi a helyzet, de nekem épp most telefonáltak, hogy megjött a kártya, és hétfőn mehetek is érte. Szóval a 4 napot betartották:)). Bár jobb lett volna hogy ha délelőtt telefonál a csajszi, mert akkor már azon nyomulhatnék:)). Renélem neked is mihamarabb meglesz.
ON -
yossarian
aktív tag
bementem a fefohoz a Jász utcába. meg félrerakattam 512 333 ddr-t, remélem nem adják el...
-
-
yossarian
aktív tag
mikor rendelted meg? én most hétfőn, kíváncsi leszek mikorra jön meg. Neked mit mondtak?
különben szerintem a ez a kártya jónak tűnik, rendes pro, nem valami se, le, vagy hasonló. iagz, hogy drágább, de én most úgy vagyok vele, hogy ingyé lesz, akkor meg mind1 mennyi a zára. persze ha olcsóbb, az mindig jobb:) -
Gh0sT
addikt
Ok, ezt elismerem én is sokallom... De:
1. Visszakapom az egészet, tehát ingyé lesz.
2. Olvastam néhány hozzászólást, hogy páran megvették az occsób kártyákat, amiket Pro néven forgalmaznak és most vakarhatják a fejüket, mert az bizony sima 9600.
3. Nem találtam ilyen kategóriában ennél olcsóbbat. (Lehet, hogy béna vagyok :) ) -
LordX
veterán
Jah, még egy csapda: Amit láttam R9600-akat SEx-ben, abból nagyon sok 64 bites membuszú... Azaz simán hozza egy R9000 teljesítményét :(
-
Hatamoto
tag
Hi All!
A sulineten azonos áron kapható a két termék (40e):
ATI Radeon 9600 8xAGP 128MB 128bit Saphire
GeForceFX 5600 8xAGP 128MB 128bit inno3D
Szerintentek melyik éri meg jobban és miért?
Kösz a hozzászólásokat... :)
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest