Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Aktív témák
-
Péter
csendes tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Kösz,de az nagyker és ott nem tudom megnézni az árakat.Esetleg megtudnád mondani a Gigabyte Radeon 8500 Deluxe és Pro ill. a Hercules Radeon 8500 árát ?
-
válasz
FollowTheORI
üzenetére
...mert alapból is már 275...
-
Ruppy
csendes tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
NetTom
Tényleg a GPU hütőbordát probáltad márleszedni? Valahol a neten (talán az Overclockeren..?) láttam h, egy elég lapos vörösréz bordára szokták kicserélni. Egyszer próbáltam lefeszegetni de féltem, hogy elreped valami a nyákon.
Más..
Tulhuztam amit csak tudtam tudtam és igy 7440 lett a 3DMark2001SE-n. 1200@1500 cerka+TUSL2-c,Radeon8500 (310/290)
Az ATI-n a borda hömérséklete a teszt közben 45 fok volt a ram-ok meg annyira forrok voltak, hogy nem birtam rajta tartani az ujam. Elég furcsa, hogy egy enyire tolós kártyán ilyen ''szegényházi'' GPU meg RAM hütés van csak gyárilag.
Ha a GPU fölötti venti fölé még egy celeron ventit raktam lement a GPU hömérséklete a tesztek közben 39 fokra. Igazán ez nem is tul nagy dolog inkább a rammok amik zürösek. Szerintem ha rendesen tulhuzod öket elég rövid életüek lesznek ha nem ragasztassz mind a 8 ram icre extra hütőbordát.
Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest