- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Légies iPhone halvány színei
Aktív témák
-
BlackWoOd
aktív tag
Hi!
Nekem Sapphire 9600Pro hasonló effektet csinált (rendszeresen fagyi gamék alatt)
Asus P4P800-ban.
A megoldás nekem ez vala:
ATI control panel, SmartGart lapon ''Fast Write'' enable,
AGP szorzó vissza 4x-re.
(Morrowind-del pusztult, annak a fórumában találtam az infót, és bevált. http://static.prohardver.hu/pics/smileys/act_clap.gif ) -
uzsz
senior tag
Azt hiszem mégsem cserélem, mert +oldódtak a problémáim a kártyával. Most már atomstabil és meg vagyok elégedve vele.
-
Club
őstag
Értem én, de sajnos ebben nemtudok segíteni.
1: Via Driver fenn van?(de ne a legújabbat, hanem kb fél éveset, mivel az újakkal nekem is sok gondom volt).
2:Agp tudja nem butul meg a 8x-AGP-s kártyától?(mert gondolom ez a kari 8x-os)
3:Memóriák jók?
4:Táp tutira elég?
5:nemtudom hogy a Catalys-t-nél hogy van, de az Nvidia detonátorból elég gázos a új, a catalys-t ból is szerintem egy 2-3 hónaposat használj.
Nagyjából ennyi:) -
-
uzsz
senior tag
1600+ Xp, 256+128Mb 266ddr,sblive 5.1 digital hangkártya, Abit kx7-333r alaplap, genius modem, maxtor 40Gbyte 7200RpM vinya, Lg cdíró, LG DVD. Kb ennyi. Sokáig használtam gef2mx-el, aztán próbáltam benne tnt2M64-et, utána Gef4MX-et, majd jöttek a radeonok és azokkal nem akaródzik a probléma mentes működés. Orrba-szájba fagy, újraindul, egyszerűen használhatatlan.
-
uzsz
senior tag
Azért akarom elcserélni, mert nem fér össze az alaplapommal, tehát sűrűn fagyaogat a gép és rendszeresen behal a winfos is. Másik ati kártyával is ezt csinálta. A karival semmi gond, egész szépen muzsikál, ráadásul most egy vantec iceberq4-es hűtés van rajta, ami halkan és jól teszi a dolgát. 410/550-en még stabil a kari melegedni is csak alig. A lehető legjobb FX-re szeretném elcserélni, csak nem tudom mi az amire megérné elcserélni nagy teljesítmény veszteség nélkül. Sajna alaplapcserére nincs pénzem, csak így tudom megoldani.
-
-=V3rthil=-
őstag
Néha van olyan, hogy a konfig egyes részei ''nem férnek össze egymással'', azaz egyszerűen nem hajlandók együtt rendesen működni... Nem nagyon lehet megmagyarázni, elég ritka is, ez van. Annak meg mégkisebb az esélye, hogy a következő kártyával is akadjon valami...:)
-
Dre_Powell
tag
JAAAA! bocs, én se olvastam el a 3. hozzászólást! :) De tényleg mi az hogy nem fér össze? Meg miért pont az 5600al férne össze?
-
Dre_Powell
tag
HI! Miért akarod elcserélni?? A radeon jobb kártya, mint az 5600 fx !!! Vagy mi a problémád vele? Mondjuk nem az én dolgom, nem szólok bele, ahogy érzed.
-
-
Vitus
őstag
Mit jelent az, hogy a lockot feloldottad? :) Passzív a hűtése? Milyen ramok vannak rajta meddig lehet húzni? :)
-
Kriss
tag
akkor hirdesse meg itt a Ph!-n és a pénzből vegyen új kártyát.
-
uzsz
senior tag
Mit mondotok, ez reális dolog, vagy ne várjak ennyit ezért a kariért?
Nem fér össze az alaplapommal, csak azért cserélem. Ha van jobb ötletetek írjatok. -
uzsz
senior tag
Sapphire Atlantis radeon 9600 128Mb-s 3hetes, 2év garival 5600Fx-re cserélném, esetleg pro-ra.
Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Automobilista 2
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Építő/felújító topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Léghűtés topik
- Revolut
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest