- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
- iOS alkalmazások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
Aktív témák
-
uzsz
senior tag
Azt hiszem mégsem cserélem, mert +oldódtak a problémáim a kártyával. Most már atomstabil és meg vagyok elégedve vele.
-
uzsz
senior tag
1600+ Xp, 256+128Mb 266ddr,sblive 5.1 digital hangkártya, Abit kx7-333r alaplap, genius modem, maxtor 40Gbyte 7200RpM vinya, Lg cdíró, LG DVD. Kb ennyi. Sokáig használtam gef2mx-el, aztán próbáltam benne tnt2M64-et, utána Gef4MX-et, majd jöttek a radeonok és azokkal nem akaródzik a probléma mentes működés. Orrba-szájba fagy, újraindul, egyszerűen használhatatlan.
-
uzsz
senior tag
Azért akarom elcserélni, mert nem fér össze az alaplapommal, tehát sűrűn fagyaogat a gép és rendszeresen behal a winfos is. Másik ati kártyával is ezt csinálta. A karival semmi gond, egész szépen muzsikál, ráadásul most egy vantec iceberq4-es hűtés van rajta, ami halkan és jól teszi a dolgát. 410/550-en még stabil a kari melegedni is csak alig. A lehető legjobb FX-re szeretném elcserélni, csak nem tudom mi az amire megérné elcserélni nagy teljesítmény veszteség nélkül. Sajna alaplapcserére nincs pénzem, csak így tudom megoldani.
-
uzsz
senior tag
Mit mondotok, ez reális dolog, vagy ne várjak ennyit ezért a kariért?
Nem fér össze az alaplapommal, csak azért cserélem. Ha van jobb ötletetek írjatok. -
uzsz
senior tag
Sapphire Atlantis radeon 9600 128Mb-s 3hetes, 2év garival 5600Fx-re cserélném, esetleg pro-ra.
Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Prime Video
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest