Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
válasz
Danecay
üzenetére
Tegnap kezdtem el játszani és egyelőre én is elég csalódott vagyok. Az első rész nagy kedvencem volt, ahogy mondod, volt benne csapatmanagement, most viszont itt nem lelem ezt. De akkor ezek szerint tényleg nincs, nem én vagyok a vak. Az irányítás beállítás alól nektek is hiányzik a gázadás linearitásának beállítási lehetősége? A kormányzást megtaláltam, de a gázadást csak egy csúszka jelzi, de tán billentyűvel nem engedi állítani.
Most nem érzem, hogy lenne lelke a játéknak úgy mint az első résznek, ott beszélt hozzánk sokat egy menedzser (vagy ki), most a játék elején egy keveset, aztán viszlát valahol valamikor. Tényleg eléggé félkész érzetem van nekem is. Mintha eljutottak volna a fejlesztésben egy pontra, majd elvonták volna a pénzeket és gyors be kellett fejezni a lényeget jelentő apróságok implementálása előtt.
Valamint ami nagyon szúrja a szememet, hogy nekem a grafika valami iszonyat mosottas. Ha kikapcsolom az élelmosást, akkor javul, de akkor meg mindennek fűrész éle van. Nektek is jelentkezik ez vagy nálam van valami gebasz? Lehet valahogy orvosolni, mert ez így g..ire undorító! Bár amennyire leköt a játék, lehet hamarabb törlöm, minthogy orvosoljak itt bármit is.
Új hozzászólás Aktív témák

Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- Apple iPhone Air 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest