- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
Argyelán
csendes tag
Sziasztok!
Én vásároltam itthon egy ilyen Cool Edit Pro 2.1 dobozos változatot. Elégé húzós volt az ára, 117 000 Ft., de megérte.! Ez még eredeti, nem Adobe.
A program tökéletes, nagyon jó, talán, túl jó is az én kizárólagos otthoni használatomra.
Most már csak érteni kellene hozzá tökéletesen. Tényleg, ért valaki ehez maximálisan? Nekem bakelit lemezek, feldolgozására kellene szinte teljesen. Az 1.2 változat esetében még tudtam, hogy lehet a pattogásokat, sercegéseket kiszűrni, de itt már nem boldogulok. Tudtok segíteni?
Cool Edit 2000. Ezt annak nem ajánlom, aki belekóstolt már a Pro változat, mert csalódás lesz. Nagyon leegyszerűsítették ezt a 2000 változatot. Az ár mélyen tükrözi a valóságot. Persze, ki mire akarja használni... -
erdoke
titán
Nem ment tönkre. Pont egy ilyen progi hiányzott az Adobe új szemléletű multimédiás csomagjából (kép- és videoszerkesztője ugye már volt), és nagyon komoly zsét pengettek a cégért. Ne sajnáld őket, nem jártak rosszul, egy részük pl. most az Adobe keretein belül továbbra is fejlesztő.
-
Ra3
őstag
jó, mondjuk amire, meg amennyit én használtam azért nem lett volna érdemes megvenni.
-
Ra3
őstag
bár lehet hogy az ilyen nyúlós emberkék is mint én, belejátszottak hogy tönkrement a cég...
-
erdoke
titán
Igen, az Adobe felvásárolta a Syntrilliumot. Lehet, hogy ez téged szomorúsággal tölt el (láttam az Audition-t v 200e-ért), de a srácoknak biztosan nagy lé csorgott a zsebébe, meg lehet őket érteni.
Egyébként (ha jól emlékszem) az utolsó Syntrilliumos verzió a CoolEdit Pro 2.1 volt, azt érdemes még beszerezni egy ''biztonsági másolattal'', bár nemsokára az Adobe Audition-höz is lesz biztonsági másoló sztem.;] -
Ra3
őstag
igen, ezek jó cuccok voltak, de ezek szerint a Cooledit Pro-t nyúlhatjuk ezután is :)) csak az Adobe-tól.
-
szucsi
őstag
A zeneszerkesztő progit akarok topicba akartam beszúrni egy linket a cool2000-ről, ami bárgyú neve ellenére évek óta a számommra legjobban bevált editor.
Ám a Syntrillium oldalán a
''Cool Edit Pro is now Adobe Audition ''
valamint a
''Syntrillium’s other products — Cool Edit 2000, Red Rover, Snoqualmie, Wind Chimes, Kaleidoscope, and the content available on the Loopology.com site — have been discontinued.'' :O
feliratok fogadtak.
Igen mély szomorúsággal tölt el ez.
Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Spórolós topik
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest