- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
Argyelán
csendes tag
Sziasztok!
Én vásároltam itthon egy ilyen Cool Edit Pro 2.1 dobozos változatot. Elégé húzós volt az ára, 117 000 Ft., de megérte.! Ez még eredeti, nem Adobe.
A program tökéletes, nagyon jó, talán, túl jó is az én kizárólagos otthoni használatomra.
Most már csak érteni kellene hozzá tökéletesen. Tényleg, ért valaki ehez maximálisan? Nekem bakelit lemezek, feldolgozására kellene szinte teljesen. Az 1.2 változat esetében még tudtam, hogy lehet a pattogásokat, sercegéseket kiszűrni, de itt már nem boldogulok. Tudtok segíteni?
Cool Edit 2000. Ezt annak nem ajánlom, aki belekóstolt már a Pro változat, mert csalódás lesz. Nagyon leegyszerűsítették ezt a 2000 változatot. Az ár mélyen tükrözi a valóságot. Persze, ki mire akarja használni...
Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest