- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kilenc Redmi és Poco készülék érte el támogatási idejének végét
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
a sztori ismerős... azt a "sok nem sokkal drágábban" összeadódik, és végül már dupláját kellene költeni mint az eredetileg rászánt keret (és nem lenne annyival jobb).. de "jól esne", de annyit mégse költenék... azt inkább "hagyon a fenébe az egészet, majd ha olcsóbb lesz veszek" lesz a végeredmény ... pár havonta eljátszottam én is nemrég... most épp eladtam az asztali gépem és egy X390 laptopon "nyomorgok"? (hát.. nem egy gyorsvonat a 5700X-hez képest amim volt) ... majd január-február után tervezek valamit venni. bár most lehet megyek "budget" vonalra és csak úgy poénból újra veszek valami kínai 2011-3 alaplapot v4 xeonal... mellé egy RX6700(XT)-t (eléggé jó áron mennek mostanság)... azt meglátom elég-e arra amire nekem kell.. csak egy TPM2.0 chippet kell az alaplapra "hegeszteni" (forrasztani) és windows 11 is megy majd az új követelmények módosítása miatt (oké-oké eddig is ment, de nem hivatalosan, de innentől elvileg nem lesz akadály)... a DIY énem basztatja ez most...
[ Szerkesztve ]
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch SE 2020 40mm Rose Gold színben extra szíjakkal (Istyleban vásárol)
- PowerColor RX 6600 XT 8GB GDDR6 FIGHTER Eladó!
- HP ProBook 6475b : AMD A6-4400M / 8GB DDR3 / HD 7520G / 256GB SSD
- PowerColor RX 6600 XT 8GB GDDR6 HELLHOUND Eladó!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest