Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android szakmai topik
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
ncc1701
üzenetére
Főleg r_overBrightBits, r_mapOverBrightBits, r_mapOverBrightCap, r_vertexLight / r_fullBright és r_picmip-re gondoltam. r_enablePostProcess 0 is sokat változtat, ha r_ignoreHwGamma 1 és az r_gamma 1<.
A mostani *.cfg-mmel így néz ki;
De itt van még pár alter verzió (gammához / enemycolor-hoz nem is nyúltam);
Határ a csillagos ég.
-
.LnB
titán
Tegnap láttam egy nagyon állat mapot Campgrounds intel volt azt hiszem a neve, kicsit módosított, újratextúrázott DM6. Ez csak nekem új?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Emmeg vicces volt, csak a végére már kilépkedett majdnem mindenki. :>
-
AnginaP
aktív tag
Ömm próbálnék szarvert csinálni, de unable to handle request...

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Egy kis aim.

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
ncc1701
üzenetére
ts alap, anélkül le se ülnék ligameccset játszani.
"Kár, h minimálisan több csapatmunkával simán hoztátok volna a meccseket"
Alig practice war-oztunk, ez a 4-es felállás meg előszőr játszott együtt. Plusz, ha megnézed az enemy-ket, legalacsonyabb TDM elo 2157, ilyen többezer játszott TDM-ük van (bombthreatnek is, csak neki az előző acc-ját törölték, amúgy régi div1-es német), rendszeresen játszottak együtt, nálunk URAZ főleg CA player (div1), nekem ~230 játszott TDM-em van, 3 hónap alatt volt kb. 10 practice war-unk, szinte mindig más 4-es felállással.
Ott buktuk el, hogy túl korán (30 másodperccel a vége előtt) kezdtünk el +back-elni."Meg hát nem szaladok be mg-vel a redhez, mikor ott már van 3 emberke a másik csapatból"
Kivéve, ha a társaim is ott vannak és megy a cess, itemet próbálunk lopni vagy tudni akarjuk, hogy hányan vannak ott, és ennek következtében a map más részei milyen eséllyel tiszták.
-
ncc1701
veterán
válasz
Synthwave
üzenetére
Meglestem. Tök jó kis demó, szoros végeredménnyel.

Kár, h minimálisan több csapatmunkával simán hoztátok volna a meccseket. Ellen több pajzsot tudott szedni, ahogy elnéztem. Meg hát nem szaladok be mg-vel a redhez, mikor ott már van 3 emberke a másik csapatból. Anno mi nagyon számoltuk a pajzsokat. Vmi teamspeak volt közben? -
ncc1701
veterán
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Abban a *.cfg-ben, ami az ezelőtti ezelőtti megelőző ezelőtti ezelőtti előtti megelőző volt? :>
Mikor mennyi. Össze-vissza variálom. Most éppen 102 meg 105. Pár napja 90, 92, 93, 94,5. 95, 97 volt. Előtte 2-3 napig 120. Egy ideig 100. DeFRaG-ot mindig 120-szal játszottam, OSP-t 110-zel.
Ami neked kényelmes.Egyet-egyet játszhatunk. Amúgy nem vagyok egy nagy dueller.
-
AnginaP
aktív tag
-
.LnB
titán
válasz
AnginaP
üzenetére
Nem tudom, most haver vett Pro-t. És az a baj, hogy nem túl jó játékos. Engem nem vert el még soha, ~55 meccs alatt. De pont ma gondolkoztam, hogy most már tényleg meg kéne néznem hol is állok a "ranglétrán" mert így még a végén elbízom magam. De sajna időm nagyon nincs gyakorolni, szóval csak ezeket a meccseket játszottam. Mapokat alig ismerem, mármint nem tévedek el, de azért egy jó szinthez több kell ennél. Pont ma gondolkodtam, hogy erőt kéne vennem magamon és kiállni Freiya ellen.
De oda nagyon kell koncentrálnom. Szóval ha van Pro-d valamikor összehozhatnánk egy meccset.
De tényleg semmit nem tudok ígérni, hogy pontosan mikor. A kicsi olyan fél8 -8 körül fürdik utána szoktam leülni a géphez kicsit.Freiya: Ki szeretném kérni a véleményedet a Fov beállításával kapcsolatban, én 120-al játszom. Láttam a configodba, hogy te nem. Most nem emlékszem pontosan mennyi volt. De mik a hátrányai, buktatói? Mennyire érdemes beállítani? És miért? Ha van kedved szívesen olvasnám a véleményedet.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Synthwave
üzenetére
QuakeCon 2009 pool: Blood Run, Campgrounds, Lost World, Furious Heights, Vertical Vengeance, House of Decay, Trinity
QuakeCon 2010 pool: Blood Run, Lost World, Furious Heights, Aerowalk, Battleforged
QuakeCon 2011 pool: Lost World, Furious Heights, Aerowalk, Hektik, Toxicity
QuakeCon 2012 pool: Blood Run, Lost World, Furious Heights, Aerowalk, Toxicity
QuakeCon 2013 pool: Blood Run, Lost World, Furious Heights, Cure, Toxicity
DreamHack 2013 Winter pool: Lost World, Furious Heights, Toxicity, Cure, Sinister
Ha 5 mapra akarnád szűkíteni a gyakorlás első körét (és "modern" akarsz lenni), akkor azt mondanám, hogy
Blood Run
Lost World
Furious Heights
Cure
Sinister -
Synthwave
HÁZIGAZDA
A map pool variálódik, általában 7-es elosztásban.
ZTN (Blood Run) <3
DM6 (Campgrounds)
DM13 (Lost World) <3
HUB (Aerowalk)
T7 (Furious Heights)
T4 (Vertical Vengeance)
T9 (House of Decay) <3
Toxicity <3
Cure
Sinister
Silence <3
Hektik
Battleforged
Dismemberment
Delirium
FuseAz utóbbi időben szinte minden pool-ban benne van a Cure és a Sinister (sőt, ismét a Silence is), míg a DM6-ot mellőzik - mégis alap map. Azt mondanám, hogy a vastaggal szedettek a "keménymagos" duel mapok, először azokon érdemes rutinosan keresztülfolyni, aztán jöhet a manapság nagyon nyomott Cure & Sinister.
Néhány példa official pool-okra:
--------------------------------------------
125 FPS League 2013 July pool: Blood Run, Campgrounds, Cure, Furious Heights, Lost World, Toxicity, Silence125 FPS League 2013 August pool: Blood Run, Cure, Furious Heights, Lost World, Toxicity, Silence, Sinister
125 FPS League 2013 September pool: Fuse, Cure, Toxicity, Furious Heights, Dismemberment, Sinister, Silence
125 FPS League 2013 October pool: Blood Run, Cure, Furious Heights, Lost World, Delirium, Sinister, Silence
125 FPS League 2013 November pool: Blood Run, Cure, Furious Heights, Lost World, Aerowalk, Delirium, Sinister
125 FPS League 2013 December pool: Blood Run, Cure, Furious Heights, Lost World, Aerowalk, Hektik, Sinister
125 FPS League 2014 February pool: Blood Run, Cure, Furious Heights, Lost World, Toxicity, Sinister, Silence
125 FPS League 2014 March pool: Lost World, Cure, Furious Heights, Blood Run, Sinister, Vertical Vengeance, Silence
125 FPS League 2014 April pool: Aerowalk, Cure, Furious Heights, Lost World, Sinister, Delirium, Silence
125 FPS League 2014 May pool: Blood Run, Aerowalk, Cure, Furious Heights, Sinister, Battleforged, Silence
Tavalyi FACEIT pool:
Sunday Cups: Blood Run, Campgrounds, Lost World, Aerowalk, Furious Heights, Silence, Hektik,
Daily Cups: Campgrounds, Lost World, Aerowalk, Furious Heights, Silence, Hektik, Sinister -
.LnB
titán
Tudna nekem valaki egy franko duel maplistet írni?
Haverral mostanába elég sokszor sikerül egyeztetni és játszani kicsit esténként.
És nem tudom az összes mapot amit versenyeken használnak. 4-5 megvan, de gondolom azért van több is.
Előre is köszi
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
ncc1701
üzenetére
Vagy pár +5-ös bubi. :>
Az armor 2/3 sebzést nyel el, a 240-ből 160-at --> 7+ 160 = 167 armor-ja volt.
57 hp-ja maradt, + 80 = 137. Feltételezve, hogy 167 armorja volt, valószínű, hogy a kezdeti 125 hp-ből már leszámolt 100-ra, így elég az 8 x 5-ös (a távolságok megtételéhez szükséges idő miatt kb. 9) bubi (Purgatory-n 11 db 5 hp-s bubi van), hogy ennyi stack-je maradjon.
Elképzelhető, hogy megája volt, de nem kizárólagos lehetőség.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Akit érdekel és van egy kis elpazarlandó ideje, itten a HoQ tdm liga div3 meccsünk stream-je a divízió legerősebbjei ellen (akik igazából inkább div2-esek, dehát nem minden liga-adminnak lehet esze
).
Sajnos buktuk, de a két játékban összesen 6 frag volt a különbség, szóval megnyerhettük volna. ;____; Mondjuk rosszabbra számítottunk, mert ők gyakoroltak együtt sokat, mi meg emoztunk sokat.
Mindenesetre adott egy kis löketet, hogy valamivel komolyabban vegyük a dolgot. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ismét megerősítést nyert, hogy a legtöbb retardált, zéróskill noob CA-ban tömörül.
-
Sotho
őstag
Fúj rohatt csíter 85%-os rocketet nyomott [link]

Ez a putyin (Pytun) egy állat, 2 nap alatt 170 meccset nyomott

-
-
törölt tag
válasz
ncc1701
üzenetére
Mit adtak volna? Teknősbéka alakzatot rövidpengéjű karddal és szifiliszt római joggal. Csupa "értékes" dolgot.. (Kivéve, amit a görögöktől nyúltak) Még az alsógatyát is nekünk kellett bemutatni a nyominak a nyeregről, instant kajáról nem is beszélve. A linux meg rohaggyon meg, csak szerverOS-nek való. De arra meg jobb a BSD. Egyébként hogy jönnek ide a rómaiak

-
törölt tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Na mesélj, miben. Arrébb tettek benne 2 féltéglát, így más lett a ház? Befestem csajod haját, másik nőt kapsz? Pilsner üvegbe aranyászok kerül, máris minden fasza? Apró cseprő kozmetikázgatás lóf@sz egy újraíráshoz képest. Az infinity képes volt a módosítgatott IDTech3 motoros COD-hoz újat írni, akkor a zeni is tegye meg, ne csak a lepattant carmack VR szemüvegének baszogatásával legyen elfoglalva, meg azzal, hogy überolcsónál olcsóbb rakatfos szerókat bérelnek üzbegisztáni net színvonalon és még annak is aláalkusznak állítom. Közben MO-ra nem b@sznának egy db!! retkes szervert sem, holott elismerten az élvonalban vagyunk net infrastruktúrában még eun belül is. Mondd csak mit változtattak?
-
törölt tag
az mitől van, hogy belépek egy meccsre (nem túl kvalifikált playerek ellen) és SENKIT nem találok el EGYSZER SEM
SENKIT! EGYSZER SEM!. Aztán utolsónak belép whoareyou és 3 perc alatt 50. MIAF@@@@@@@@@@@SZ???! Ennyire béna nem vagyok. Ez a F05 PH meg szétb@ssza még a sorok tördelését is. 2014-ben.. gratulálok. Ma semmi nem működik BZMG. sok hülye dilettáns kö**tsög, meg a gyökér zenimax is a 99'-es netkódjával amit még 33k-s modemre írtak, de ezek a seggek b@sznak újraírni -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Bleh.
-
törölt tag
Csináljunk csíter ellenes petíciót
-
Sotho
őstag
Egy újabb gyöngyszem lsch barátunk jóvoltából [link]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
WolfheartGR
üzenetére
Lehet. :>
-
Sotho
őstag
Megvan végre a 30% overall acc, meg az all time high elo-m közelében újfent. hehe

Hi wolfi!
-
törölt tag
válasz
WolfheartGR
üzenetére
Nem érv! Ha nem jössz vissza, kiátkozunk! Méghogy talán

-
törölt tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
2k3?
-
törölt tag
válasz
WolfheartGR
üzenetére
Te meg hunvótá' ember, hiányoltunk má, hovaletté, micsinász neizéllyá, eltűnsz megint feelyelentelek

(#6629) atidzsiforc: Te is ahelyett, hogy covhenteregsz inkább lűnéd a busa felyünket, meg a litvánbriteket

-
atidzsiforc
őstag
válasz
WolfheartGR
üzenetére
En nem jatszok, csak a szem jar.
Mondjuk Coventryben lehet lesz egy ql lan arra le kene neznem. 
-
WolfheartGR
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Nocsak, ennyi új hsz, meg vissza tálaló player. Lehet nekem is el kellene megint kezdenem lövöldözni. Hm...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
atidzsiforc
üzenetére
A3050-es Avago.
Nem annyira verycsodálatos.
-
törölt tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
2/2 mi halt meg, nem értem? Ragequit

-
-
törölt tag
válasz
ncc1701
üzenetére
Nem mondtam, hogy baj van vele. A kinzunak tökéletes a formája és súlyeloszlása (az anyaga és mikrokapcsolói sajna már nem
Magnézium ötvözetből/bakelitből/kompozitból, japán omronokkal jobb lenne
) így néhányan DAdder belsőt tesznek bele és úgy hallottam, az Abyssus-é is ugyanígy belemehet.(#6619) atidzsiforc: ez amúgy igaz, én is láttam pár ilyen töröttet. A tulaja mégcsak nem is vagdosta asztalhoz, kímélte. Egyszerűen hamar elfárad nagyon sok Aby "szeme" vagyis az a műanyag rész, ami nyomja a mikrokapcsoló(ka)t. Legtöbbször egyszerűen kikopik, de én konkrét törötteket is láttam.
-
törölt tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Avago A3050
(#6615) [oWn]f4te: Ami helyett küldték, azt is meghagyták, tehát: ingyen volt. Mi vana DA belsővel, nem tudsz egyet beletetetni? Vagy az abyssus-ét
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Na, TDM is mingyá 1800, az a szájbarakott CA
meg 1800+.Egyszer még lesz 67124951953 is.
Kinzu v2-őt pedig továbbra se vegyetek, mert egy raklap szar. -
Sotho
őstag
[link]
Bannolhatnák már ezt a nyomit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Crimson Desert
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Spórolós topik
- Gyúrósok ide!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- További aktív témák...
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Apple iPhone 13 512GB eladó! 100%, Szép megkímélt állapot, 12 hónap garancia
- Cayin ha 3a csöves fejhallgató erősítő
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De eltángáltál minket szépen. 

SENKIT! EGYSZER SEM!. Aztán utolsónak belép whoareyou és 3 perc alatt 50. MIAF@@@@@@@@@@@SZ???! Ennyire béna nem vagyok. Ez a F05 PH meg szétb@ssza még a sorok tördelését is. 2014-ben.. gratulálok. Ma semmi nem működik BZMG. sok hülye dilettáns kö**tsög, meg a gyökér zenimax is a 99'-es netkódjával amit még 33k-s modemre írtak, de ezek a seggek b@sznak újraírni

) így néhányan