Új hozzászólás Aktív témák
-
sziszi-fuszi
senior tag
-
sziszi-fuszi
senior tag
Nem ragaszkodom a synohoz. De ajánlj olyan qnap szoftvert, ami megfelel az elvárásoknak. Amit ajánlottál messze nem az. Többek között, nem tudja a közvetlen távoli mentést, (csak némi hálózati kavarás mellett: pl. webdaw és VPN) nincs dedup és lehetne még sorolni.
Nem szeretnék vitába belemennni, mert nem látom értelmét.
Megadtam egy hardvert, elvárásokat és arra vonatkozott a kérdésem, hogy megfelelő-e vagy sem. Ha tudsz rá válaszolni akkor kérlek tedd azt! Néhány évtizedes tapasztalattal a hátam mögött tudok alternatívákat. De most konkrétan erre lennék kíváncsi. Tekintsd úgy, hogy ez a felállás lett most a fejlövésem.
-
sziszi-fuszi
senior tag
Rendben. Ha szerinted nem rosszabb a backup szoftverek tekintétetében, akkor áruld el lécci, hogy windows szerverek backupjára melyik qnap programot ajánlod. Itt beleértem az exchange és SQL szervert is, úgy, hogy dedupot tartalmazzon. Minden bizonnyal az én ismereteim hiányosak e tárgyban. Miként kell rákeresnem az Active Backup(ok)-nak megfelelő szoftverre. Mert én nem találtam.
-
sziszi-fuszi
senior tag
Urak s hölgyek. Erről a NAS-ról van valamiféle tapasztalat? QNAP TS-h686-D1602 Virtualizálás a fő szempont. Leginkább nagyon kis igénybevételre windows server, sql szerver, és talán istentelenségnek tűnik amit írok, de a jobb szoftverellátottság okán (backup) xpeno volna a cél. . Természetesen a maximlis RAM mellett történne mindez.
-
sziszi-fuszi
senior tag
válasz
KAMELOT #6985 üzenetére
Ha csak USB-s megoldás kell, és nem szükséges a NAS és a RAID akkor inkább ezt javaslom:
RaidSonic ICY BOX IB-3640SU3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged