- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
myk_to
csendes tag
Most teszt időszak van ("Új vagyok a QNAPos világban,"). A Syno folyamatosan fut. A QNAPot akkor kapcsolom be amikor folytatom az ismerkedést. Egyetétek veled, ezek arra vannak tervezve, hogy folyamatosan menjenek. De ha lekapcsolom (áramszünet történt, stb), majd visszakapcsolódik, azt várom el hogy az addigi beállított állapot (beleértve a felcsatoltatakat is) visszaálljon. És pont az a problémám, hogy újraindulás után nem csatolja fel. Kerestem kérdést a lapon, hogy elmentse-e a PWt, vagy akarom-e hogy bekapcsolás után visszaálljon, de nincs ilyen kérdés. Ebből azt gondoltam, hogy "remek, biztosan visszaáll", de nem...
-
myk_to
csendes tag
Sziasztok
Új vagyok a QNAPos világban, A következőben kérem segítségeteket:
Más - a LANomban elérhető - megosztást szeretnék felmountolni a NASra. (A történet szempontjából valószínűleg mindegy, de a történeti hűség kedvéért: Synology (mondjuk zene) megosztást)
Ehhez a HybridMount/ Távoli eszközök megosztáson megtaláltam a (syno) szervert. A kitöltendőket rendesen kitöltöttem, és a FileStation alatt rendben meg is jelent a music (mert így neveztem el a megosztást). A probélma: a QNAP kikapcs/ bekapcs után nem látható a FileStationban. A hybridMountban megnézve az Áttekintés lapon az érvénytelen oszlopban látom. A Szerkesztés alatt - ha ismét beírom a már kitöltött user/felhasználó alatt a megfelelő - passwordöt akkor panasz nélkül megjelenik a megosztás. A kérdés ez bug vagy fícsör, hogy csak kikapcsolásig él a bemountolt távoli megosztás, és minden alkalommal újra meg újra be kell írnom a PWt.
A fórumban az "SMB"re rákeresve nem találtam ilyenről említést. Ugyan csak kerestem a QNAP más "hivatalos" fórumaiban, de nem találtam említést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest