- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaDaBoo
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap óta TS-133 NAS tulaj vagyok. Előtte DS220+om volt, de végül eladtam, majd egy ideig semmi, most meg gondoltam adok egy esélyt a Qnap-nak.
A problémám az, hogy a DownloadStation 5-öt használva lefele még csak csak lejön amit szeretnék, de felfele csak vánszorog, vagy alig alig megy az adat.
Ugyanazon a hálózaton használom, mint ahol a DS220+t, a portfoarwardning is rendben (gyakorlatilag a Synology helyére lett betéve).
A Beállításokban a "Kimenő forgalom engedélyezése" is be van pipálva.
Van esetleg köztetek valaki, aki tudna segíteni, esetleg privátban átbeszélhetnénk, mert szerintem valami apróságon megy el a dolog...
-
BaDaBoo
csendes tag
Üdvözlet!
Meglehetősen alap felhasználásra/ismerkedési szándékkal vásárolnék NAS-t. Elsősorban torrent futna rajta (gigabites net), esetleg filmet néznék róla TV-vel összekötve (2 max 4K), illetve ha megoldható szeretném távolról elérni.
Leginkább egy lemezes (max 2 lemezes) NAS-ban gondolkoztam. Jelenleg a QNAP TS-128A és a QNAP TS-131K közt vacilálok, illetve a Synology DS118-at is nézegettem. (Ha netán nagyon tévúton járok akkor nyugodtan állítsatok irányba.
)
Van a felsoroltak közül valamelyik termékkel esetleg valakinek tapasztalata? Továbbá az 1GB RAM elég vagy érdemes később 2GB-ra bővíteni, netán felesleges mert az általam felsorolt dolgokra bőven elegendő az "alap" konstrukció?
Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest