- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
Versus
senior tag
Itt megáll sajnos a tudományom,nem vagyok otthon ebben a lapban de holnap megérdeklődöm egy ismerősömet akinek ez van.Annyit még esetleg megpróbálhatnál hogy kölcsönkérsz egy másik hűtőt és azzal ugyanezt kipróbálod,lehetségesnek tartom hogy valamiért ''nem vesz tudomást'' a lap a beérkező fordulatszám jelről.
-
Versus
senior tag
Tedd 15/15-re aztán nézd meg mennyi a fordulatszám,keresd meg a hűtőd speckójában mekkora max fordulatot ír rá ha minden rendben van akkor ez körüli fordulaton kell hogy menjen +-10% elmegy szerintem. Ha emelkedett akkor szabályoz,nincs mit tenni! :) Mivel ezt a funkciót a bios vezérli nem árt megnézni a bios verziószámát,lehet hogy egy frissítés nem árt.Amúgy nem ismerem ezt a hűtőt de tényleg annyira hangos ezen a fordulaton ?
-
Alan
aktív tag
Ja, ezt a kegyetlen underclock-ot nem írtad :)
Sajnos akkor nem tudok segíteni, nézd meg a többi hozzászólást. A BIOS-ban kapcsold be a Q-Fan-t, és állítsd át az arányt is ugyanott. Elvileg a ventilátor bekapcsolásnál (és újraindításnál) mindig maximális fordulatszámon indul el, aztán a beállítástól függően akár percekig is tarthat, mire lelassul. A7V333-on láttam ezt a funkciót, ott jól működik...
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged