- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
válasz
pbalintka
üzenetére
Ez valóban félreérthető volt, a zárójeles rész csak magyarázat akart lenni. Azt szerettem volna kifejezni, hogy az urllib2 (hangsúly a "2"-n!) a Python 2 gyári modulja, és mint ilyen, nincs keresnivalója a Python 3-ban. Utóbbiban gyárilag nincs is benne (ezzel a névvel), ha megnézed a dokumentációt, és a lap tetején kiválasztod valamelyik 3-as verziót, akkor a főoldalra dob, pont emiatt.
Ő Python 3-at használ, tehát ne erőltesse az urllib2 telepítését (ő írta, hogy külön megpróbálta feltenni), használja a gyárilag meglévő "sima" urllib-et. Ha nem írja konkrétan a "2"-est, nem is akadok fenn rajta.
Magyarán nincs szó arról, hogy ne használjuk a gyári modulokat, sőt! De ne próbáljunk a 3-as Pythonba "kiselejtezett 2-es modulokat" beledrótozni.
Amúgy az utóbbi időben talán a time volt az egyetlen gyári modul, amit direktben használtam, szinte mindig külsős fejlesztéseket importáltam (amik persze építenek a gyári modulokra is, de ez legyen az ő problémájuk). Mellesleg pont azért, mert kényelmesebbek, mint a "lower level" gyáriak.
Na, jó sokat írtam kb. a semmiről, de remélem már érthetőbb voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- XPEnology
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Witcher topik
- Hobby elektronika
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- 200 x 60 cm Ikea Lagkapten / Alex asztal
- i5 14400F/MSI RTX 5070 GAMING TRIO OC/Corsair 32GB DDR5 6000Mhz/Samsung 980 Pro 1TB/Be quiet650WGold
- Tamron 24-70mm f2.8 Di VC USD G2 (Nikon F) eladó!
- Steelseries Arctis 9X Wireless for xbox + Xbox dongle for PC
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 WHITE OC EDITION 24GB - Alza garancia 2027.03.19 - BESZÁMÍTOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Cooler MasterCM 690 III 550W
- Beszámítás! Asus TUF VG249Q 24 144Hz FHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest