- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Bocs, de ezt nem is értem.
Nem igazán értek az osztályokhoz. De az elméletét nagyjából megértettem egy lakástervezéses példa alapján.
Az ős egyik tulajdonságát szeretném lecserélni az új osztályban. Ez lenne az osztályok egyik előnye. Hogy könnyedén lehet módosítani az alapprogramot annak módosítása nélkül.Azaz tételezzük fel, hogy Egy az egy sima szoba, egyik a magasság, másik a szélesség.
A Ketto osztály meg legyen egy kör alakú szoba, ahol az egyik a magasság (ezt örökölnő az ősből), a másik pedig a sugár(erre cserélném le a szélességet). (Lehetett volna négyzet, meg kör alapú hasáb is. A magasság meg terület így lenne értelme a szorzásnak, de a probléma szempontjából mindegy.)Azaz az az Egy(sima szoba) mintát akarom módosítani egy Ketto(kör alakú szoba) mintára. Úgyhogy az attribútumok értékét felhasználói input adja meg.
Tehát lényegében az osztályok első előnyét akarnám leprogramozni, hogy egy meglévő mintát (osztályt) felhasználva, készítek egy másik mintát (osztályt). Még csak nem is bonyolítottam egyelőre másik metódussal. Ennek egyszerűnek kellene lennie, de mégsem az.Tehát még egyszer első körben szeretnék egy osztályt módosítani egy származtatott osztállyal. Ez lenne a programomnak a lényege. A felhasználói adatbekérés már csak ráadás. De így is működnie kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- BestBuy topik
- Viccrovat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- alza vélemények - tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Gamer PC I5 12400F, RTX3050 OC 8 GB, 16GB DDR4. 1 TB SSD
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs