Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Magisk
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
gratzner
tag
válasz
justmemory
üzenetére
Veszélyes dolog nálam az alapokkal kezdeni, mert jellemzően ha azzal kezdek, azt veszem észre általában, hogy többet gondolok bele a magyarázatokba és napokig el tudok pepecselni valamivel, ami már rég kész, de hihetetlennek tűnik, hogy csak ennyit akart vele a pl. 2-3 oldalnyi leírás

Alapvetően pedig én is ezt favorizálnám. Erős alap, aztán jöhet egy Hello World!
Na jó túlzok, de érted...
Majd meglátjuk mit hoz a gyakorlat, általában van egy pont minden tanulnivalónál, amikor átkattan valami az emberben, hogy "Áhháá, most már világos, hogy honnan indultam és most hol tartok, hogyan tovább." Ehhez szerintem minimum napokat kell foglalkozni az adott dologgal, hogy a különböző megfogalmazású, előismereteket és releváns dolgokat feltételező oktatóanyagok közt kitisztuljon a lényeg. Onnantól kezdve gyorsul a folyamat, mert ilyenkor érted meg, fogod fel a rész- és a végcélt.
Most ajánlotta egy jó barátom az Atom nevű progit a későbbiekre. Megnéztem, hosszú távon szerintem nagyon jó lesz, de egyelőre szinte biztos, hogy elég az IDLE.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Trollok komolyan
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Na jó túlzok, de érted...