- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
gratzner
tag
válasz
justmemory
üzenetére
Veszélyes dolog nálam az alapokkal kezdeni, mert jellemzően ha azzal kezdek, azt veszem észre általában, hogy többet gondolok bele a magyarázatokba és napokig el tudok pepecselni valamivel, ami már rég kész, de hihetetlennek tűnik, hogy csak ennyit akart vele a pl. 2-3 oldalnyi leírás

Alapvetően pedig én is ezt favorizálnám. Erős alap, aztán jöhet egy Hello World!
Na jó túlzok, de érted...
Majd meglátjuk mit hoz a gyakorlat, általában van egy pont minden tanulnivalónál, amikor átkattan valami az emberben, hogy "Áhháá, most már világos, hogy honnan indultam és most hol tartok, hogyan tovább." Ehhez szerintem minimum napokat kell foglalkozni az adott dologgal, hogy a különböző megfogalmazású, előismereteket és releváns dolgokat feltételező oktatóanyagok közt kitisztuljon a lényeg. Onnantól kezdve gyorsul a folyamat, mert ilyenkor érted meg, fogod fel a rész- és a végcélt.
Most ajánlotta egy jó barátom az Atom nevű progit a későbbiekre. Megnéztem, hosszú távon szerintem nagyon jó lesz, de egyelőre szinte biztos, hogy elég az IDLE.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Assetto Corsa Rally
- Fogyjunk le!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
- Alienware 17r4 olvass
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue Újszerű állapot 100% akku (51 ciklus)
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Na jó túlzok, de érted...