- One mobilszolgáltatások
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Apple iPhone 17 - alap
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gratzner
tag
válasz
justmemory
üzenetére
Veszélyes dolog nálam az alapokkal kezdeni, mert jellemzően ha azzal kezdek, azt veszem észre általában, hogy többet gondolok bele a magyarázatokba és napokig el tudok pepecselni valamivel, ami már rég kész, de hihetetlennek tűnik, hogy csak ennyit akart vele a pl. 2-3 oldalnyi leírás

Alapvetően pedig én is ezt favorizálnám. Erős alap, aztán jöhet egy Hello World!
Na jó túlzok, de érted...
Majd meglátjuk mit hoz a gyakorlat, általában van egy pont minden tanulnivalónál, amikor átkattan valami az emberben, hogy "Áhháá, most már világos, hogy honnan indultam és most hol tartok, hogyan tovább." Ehhez szerintem minimum napokat kell foglalkozni az adott dologgal, hogy a különböző megfogalmazású, előismereteket és releváns dolgokat feltételező oktatóanyagok közt kitisztuljon a lényeg. Onnantól kezdve gyorsul a folyamat, mert ilyenkor érted meg, fogod fel a rész- és a végcélt.
Most ajánlotta egy jó barátom az Atom nevű progit a későbbiekre. Megnéztem, hosszú távon szerintem nagyon jó lesz, de egyelőre szinte biztos, hogy elég az IDLE.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Xbox Ally X Gari : 2028.11.28. + Gyári Xbox Ally Premium Case Tok
- Nitro V 16 AI ANV16-42 16" FHD+ IPS Ryzen 7 260 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Panasonic Lumix G9II váz
- Nintendo Switch Kollekció
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Na jó túlzok, de érted...