Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok.
Linux rendszeren egy github-on elérhető programot használok, de most szeretném ezt Windows-on is megtenni, de nem sikerül összehoznom.
Segítséget szeretnék kérni egy Python környezet beállításával kapcsolatban Win10 rendszeren. Sajnos elakadtam és a "barátom" most nem a barátom.
A következőket tettem eddig:
- Letöltöttem a Python 3.12 Embedded csomagot és user jogokkal kibontottam a C:\Python könyvtárba. (Direkt ebből és nem az installerből indultam. Ezzel szeretném összerakni a futtató környezetet)
- A SystemVariables között csináltam egy "PYTHON_PATH" nevűt, amit hozzáadtam a Path stringhez (%PYTHON_PATH%)
(Ez a megoldás még Java alatt ragadt rajtam. Jobban átlátom milyen Path-ok vannak beállítva, illetve a Path string is rövidebb, mert csak változókat kap útvonal helyett)
Az elérés működik, a "python -V" visszaadja a verziószámot.- A "pip3" telepítéshez letöltöttem a "get-pip.py" script-et a Python könyvtárba.
(curl https://bootstrap.pypa.io/get-pip.py -o get-pip.py)- Létrejött egy Scripts könyvtár, benne pip.exe, pip3.exe, pip3.12.exe, wheel.exe fájlokkal.
Ezt a Scripts könyvtárat is hozzáadtam a SystemVariables Path string-hez (%PYTHON_PATH%\Scripts)
Újranyitva egy CLI-t, elérhető a pip3.exe fájl is.És itt kezdődik a probléma.
Szeretném ezt a csomagot telepíteni vele: [link]Az alábbi hibába futok mégis:
pip3 install ffmpeg-normalizeTraceback (most recent call last):File "<frozen runpy>", line 198, in _run_module_as_mainFile "<frozen runpy>", line 88, in _run_codeFile "C:\Python\Scripts\pip3.exe\__main__.py", line 4, in <module>ModuleNotFoundError: No module named 'pip'Ezzel kapcsolatban tudna valaki magyarázatot adni?
A pip3.exe milyen module name-et hiányol? Mit rontottam el?
Új hozzászólás Aktív témák
- -40% ÚJ DOBOZOS Lenovo Thinkpad T14 Gen 5: Ultra 7 165U/32GB DDR5/512GB/400nit/5MP/vil.MAGYAR bill.
- -300e Ft KEDVEZMÉNY:ÚJ Lenovo Thinkpad T14 Gen 5:Ultra 7 165U/64GB DDR5/512GB/400nit/vil.MAGYAR bill
- iPhone 16 128GB Független Karcmentes/2028.12.30.Gar./Akku 100%/p4665
- Intel passzív csúcsgép: 4,7 GHz Intel i7 1255U, 10 mag / 12 szál barebone
- -42% ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500 14mag, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD, ÚJ HU bill + egér
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest