Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Előre is elnézést kérek kérdésemért mert nyilván magasabb szinten folyik itt a diszkurzus mint amilyen szintet az én kérdésem meg fog ütni, de mivel teljesen laikus vagyok a témában valahol mégiscsak fel kell tennem.
Az én problémám egy egyszerű script futtatási probléma. Találtam egy Pythonban készített scriptet a TV-m szerviz menüjének eléréséhez, amiről azt gondoltam, hogy letöltöm természetesen a Python (3.4.3) programmal együtt, jól lefuttatom és kész. Sajnos úgy látom nem ilyen egyszerű.
Ime a futtatni kíván script: [link]
- hová kell másolni a letöltött fileoket?
- mindegyik kell vagy csak a .py kiterjesztésű (ek)Própáltam futtatni az IDLE (Python 3.4 GUI) segítségével, a File menü Open-el kikeresve, majd futtatva a Run Module-al de csak egy Invalid Syntax hibaüzenetet kapok.
Tudna segíteni valaki?
Előre is köszönöm és elnézést a primitív kérdésért!

Új hozzászólás Aktív témák
- ULTRA HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5090 32GB / 48GB DDR5 / 2TB NVMe GARANCIÁS
- 4K Videokonferencia kamera - Poly Studio P15
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- Szuper Ritka Gamer Asus Rog Phone 6 Diablo különleges kiadàs!
- VILTROX NF-Z adapter ( Nikon FTZ II adapter ) - Új -
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- iPad 10 256GB 87%(1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs