- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
Szerintem a Spyder jó választás lenne, esetleg a PyCharm. Mindkettőben van konzol és kódszerkesztő egyaránt, és Linuxra is elérhetőek.
Egyelőre csak próbaként használtam gui könyvtárakat. Amire jelenleg nekem kell, arra az IPython Notebook is tökéletes - ami nem gui lib! -, érdemes megismerkedni vele. Ha egyszer továbblépnék a "rendes" GUI-k irányába, akkor valószínűleg a PyQt-t választanám a Qt Designerrel (bemutató). Ez egy drag-n-drop szerkesztő, az elmentett guit, meg pár sor kóddal betöltheted és használatba veheted. Esetleg kisebb, erre épülő könyvtárakat, mint a guiqwt.
Jelenleg Windows alatt a WinPython-t használom. Ez egy Python disztribúció, ami többek közt a fenti eszközöket integrálja magába. Mint a neve is mutatja, ez Windows only, de vannak más, cross-platform csomagok is, pl. Anaconda. De persze ez csak kényelmi lehetőség, a Python mellé egyenként is felteheted a csomagokat. A pip a te barátod.
Új hozzászólás Aktív témák
- 15" MacBook Air M3 16GB RAM/ 512GB SSD - 27% ÁFA (0424AB)
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - Asus RoG Strix XG27ACDNG QD-OLED Gaming Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync/ FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest