Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Telekom mobilszolgáltatások
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Kicsit foglalkoztam a log készítésével, próbálom modernizálni magam (addig csak a csupasz minimum szintjén használtam), no meg készíteni egy modult, amit csak be kell rántanom, ha esetleg szükségem van log-ra. Vegyük figyelembe, hogy kispályás vagyok, tehát semmi komoly munkáról nincs szó.
Első kérdés:
Ti yaml-t vagy dictConfig-ot használtok? A yaml-nak nem látom értelmét esetemben, mert úgyis csak egyszer kell összeraknom a konfigurációt, szóval az hogy esetleg átláthatóbb, nem lényeges számomra.Második kérdés:
Mi a jó megoldás akkor, ha nem akarom a különböző szintű üzeneteket (info, warn stb) látni a konzolban alapesetben, de néha mégis szükségem lenne rá? Olyankor hozzáadom a logger-hez a handler-t, majd törlöm?Harmadik kérdés:
Várjátok már a Jézuskát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest