Hirdetés
- Netfone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Kicsit foglalkoztam a log készítésével, próbálom modernizálni magam (addig csak a csupasz minimum szintjén használtam), no meg készíteni egy modult, amit csak be kell rántanom, ha esetleg szükségem van log-ra. Vegyük figyelembe, hogy kispályás vagyok, tehát semmi komoly munkáról nincs szó.
Első kérdés:
Ti yaml-t vagy dictConfig-ot használtok? A yaml-nak nem látom értelmét esetemben, mert úgyis csak egyszer kell összeraknom a konfigurációt, szóval az hogy esetleg átláthatóbb, nem lényeges számomra.Második kérdés:
Mi a jó megoldás akkor, ha nem akarom a különböző szintű üzeneteket (info, warn stb) látni a konzolban alapesetben, de néha mégis szükségem lenne rá? Olyankor hozzáadom a logger-hez a handler-t, majd törlöm?Harmadik kérdés:
Várjátok már a Jézuskát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Buds3 (Fehér)
- Nikon AF-S NIKKOR 50mm f/1.4G objektív
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Egyszer használt Xbox Series S 512 GB Eladó!
- Dell Latitude 7400, 14" FHD IPS kijelző, i5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest