- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
Közben bedobnám ide is a másik problémámat, amit egyelőre én eléggé X-akták jelenségként tudtam csak beazonosítani...
Az Arduino-s topicban kérdeztem rá eredetileg, mert az első sejtésemmel a PCF8574 modul hibájára/hiányosságára gondoltam.
Közben felmerültek elektronikai problémák is, van ami jogos is, de a programkóddal való "megoldást" ezek még nem magyaráznák meg.
A teljes téma: [link]
És ebből egy tesztem, hogy konkrétan milyen teljes függvényben mely sorok megléte/nem megléte okoz furcsa különbséget: [link]Tehát a köztes if szerkezetbe rakott parancsok közül például egy olyan amivel még mindig előjön a hibás működés:
if len(i2c_io_readed_array) == 8:print("az előző kiolvasás megfelelően megfordított értéke: ", i2c_io_readed_array_reversed)teszt = i2c_io_readed_array
És egy olyan amivel már nem:if len(i2c_io_readed_array) == 8:teszt = i2c_io_readed_arrayprint("A beolvasott port tömbje egy külön [teszt] nevű változóba átmásolva: ", teszt)
Meg meg egy olyan, amivel már nem:if len(i2c_io_readed_array) == 8:print("PCF8574 Port beolvasva. A beolvasott port tömbje:", i2c_io_readed_array)Mit tud változtatni az, ha egy már korábban feltöltött tömböt egyszerűen csak kiíratok ??
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox Series X|S
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- LEGO klub
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Tesla topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest