Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
De beraktam.
meg a pontokat is. Most megpróbáltam anélkül, de semmi. Egyáltalán tudja milyen programmal tudja lefuttatni azokat amik a listában szerepelnek? Mert szerintem nem. A Magics ++ nak kell h lefuttassa a python scripteket. Bocsi ha hülyeséget kérdeztem.Sonar
Hát a program dokumentációjában nem találtam róla leírást h lehetne egyben is megírni, de megpróbáltam tegnap az összes időpontot egy fájlba berakni, és sikerült le is futtatni, nem kellett semmit módosítani benne. Csak ebben az nem tetszik hogy ha valamit módosítani kell az egyik kódba mert nem jól jelent meg a térképen valami akkor futtathatom le újra.
Köszi. Majd megnézem a cront is.
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- alza vélemények - tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ZIDOO médialejátszók
- Gaming notebook topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Warhammer 40.000
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- HP EliteBook 6 G1i - Intel Ultra5-235U , Új
- Eladó PS5 (PlayStation 5) Digital Edition (CD nélküli)
- Apple Watch SE 2gen 44mm, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- OneXPlayer Mini Pro Ryzen7 6800U Win 11 handheld konzol új akku, 7" FullHD, 16GB, 1TB, doboz + tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4403
- Oppo A14 4/64GB / 12 hó jótállás
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.09.11-ig garanciális, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
meg a pontokat is. Most megpróbáltam anélkül, de semmi. Egyáltalán tudja milyen programmal tudja lefuttatni azokat amik a listában szerepelnek? Mert szerintem nem. A Magics ++ nak kell h lefuttassa a python scripteket. Bocsi ha hülyeséget kérdeztem.