- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
kovisoft
üzenetére
Szívem szerint így használnám, ahogy írtad, viszont emiatt nem akarok modult importálni. Az egyszerűség győzött.

(#1921) s1999xx
Az elmúlt héten éppen pdf fájlok bizonyos tartalmi részeinek kinyerésével foglalkoztam, ott tapasztaltam a magyar ékezetes betűknél is galibát, pl ő-ből hullámos "õ" lett. Mondjuk szerencsém volt, mert meg tudtam írni úgy a regex-eket, hogy ezek a betűk kikerüljenek a képből, szóval nem kellett vele foglalkoznom.(#1922) s1999xx
Jelen pillanatban angol szövegre használom, szóval a lower() a legegyszerűbb és legkevésbé erőforrás igényes megoldás.Néha beleesek abba a hibába, hogy egy sorba akarom zsúfolni az adott kódrészletet, aztán belátom hogy a legegyszerűbb nem mindig a legrövidebb, ráadásul ha később percekig kell bámulni, hogy mit is csinál az a sor.
Szóval van amikor jobb több sorban megvalósítani a célt, nem lehet az ember teljesen elvakult.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Autós topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Elektromos autók - motorok
- CPU léghűtés kibeszélő
- Cyberpunk 2077
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- Apple iPhone 16 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szóval van amikor jobb több sorban megvalósítani a célt, nem lehet az ember teljesen elvakult.