- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
killerjohn
addikt
Eldobom az agyam ! Itt most komolyan arról szól a vita, hogy kinek ''lehet'' mobiltelefonja >szerintetek< ??!! Szóval korhoz kellene kötni. Értem. Ezt a b*r*m*s*g*t. Az, aki most 30-40 éves, könnyen beszél, mert neki esélye sem volt 16 éves korában mobilozni, mert még nem létezett! Én havonta kb. 600 percet beszélek mobilon (nem dumcsizni szoktam, hanem munka ügyben). Hát nem sokkal jobb valakit felhívni, hogy ''kések 10 percet'', mint hagyni szerencsétlent rám várni a fagyban? És ez csak 1 példa. Az a hozzászólás sem volt semmi, hogy ''18 éves korig csak szülői engedéllyel''. Már elnézést : 18 éves koráig gyereknek hívják az embert - na de a ''gyerek'' nem egyenlő ''a szülő tulajdona'' fogalommal. És a végén megjegyezném, hogy nekem sem volt mobilom 18 évesen, de az én gyerekemnek attól a pillanattól lesz, amikor már elmehet otthonról iskola után az osztálytársához, barátjához (sacc/kb 10 éves) - azért, hogy ha valami van, akkor fel tudjon hívni. szerintem.
Aktív témák
- VR topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Játékra vagy munkára? Az új AOC monitorokkal nem kell választani.
- Bittorrent topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Revolut
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD FX
- További aktív témák...
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 2600/16GB DDR4/RX 5700 XT 8 GB/ 512 GB M.2 SSD/1 TB HDD
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 6 ciklus - 100% akku(MC7X4MG/A) Éjfekete -HUN
- G.Skill Trident Z RGB F4-3200C16D-32GTZR 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 memória kit.
- ASUS ROG Strix X670E-A Gaming WiFi alaplap.
- ASUS ROG Strix B550-F Gaming alaplap.
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest