- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
vakablak93 #7 üzenetére
A Keychron BT vevőegységét próbáltad már?
Nem tudom, négy (most már csak három) Keychronom van, és elég gyakran van le-fel csatlakoztatva a kábel, de nem vettem észre még degradációt az elmúlt egy évben. Igaz, Q-szériások.
Alternatívaként kell egy aviátor kábel, és a csavaros részénél kell a csatlakozóját használniNyilván ahol fixált a kábel, ott eleve nem lehet ilyen probléma, de ettől még nem jobb.
Akkor nagyon tud valamit a Cherry, mert ez az MSRP kb. kétszer annyi, mint amennyit a cucc ér.
-
vakablak93
őstag
Hmm, én pont a Keychron K2 billentyűzetemtől akarok megszabadulni...
Már egy ideje eljutottam ida, hogy csak kábellel használom mert értelmesen a BT kapcsolata egyik gépemmel se akart normálisan működni hosszabb ideig. Ramdom belassult, akadozott néha a gépelés. Esetleg nem csatlakozik, meg egy rakat egyeb baromság.
De kábelről használva, nagyon hamar lötyögősse válik a type-C csatija, lehet tippelgetni meddig fog működni.... Kívülről minőséginek ható, de alapvetőek retek cucc...
Fix kábeles billentyűzetemmel ilyen gond sosem volt, még az olcsóakkal sem, pl Corsair K55...
Az RGB nem érdekel.
Ha ez a cikkbeli képes csak annyira, hogy szimplán működik, ennyiért nekem megfelne...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
De, ez így ennyiért elég drága. Fele ennyiért talán.
Olcsóbban veszel V Max szériás Keychront, ami úgy csapja ezt nyolcfelé minden létező metrika szerint, hogy még 2,4 GHz + BT is van benne, és minden egyes gombja szabadon programozható QMK/VIA-val. : >
500 euróért tudod, mit veszel?
custom Dactyl Manuform
Meridian, nem kétforintos kapcsolókkal és kupakokkal
Pangea Full Size
És ezekhez hasonló műremekeket.
-
yorgashx
tag
120 euró. Azért mégsem 500+.
Nem mondom, hogy olcsó, de nem is drága, ennyiért még hulladék ASUS / gamer mechanikust se nagyon kapni. -
ViZion
félisten
a 6 zónás RGB mit jelent? Olyasmi, mint a rainbow meg a multicolor? Vagy ez true RGB, csak fel van osztva és nem gombonként állítható?
Nem ócó, de inkább drága, a néven kívül semmi extra nincs, ha lenne, akkor Synth írta volna
Amúgy a retrós jól néz ki.
-
HantekDSO
tag
Hát az árát nem nevezném puritánnak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest