- Yettel topik
- iPhone topik
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blaca83
őstag
Bocs, első körben a Vívoactive 4S-el hasonlítottam össze a Swim 2-t, mert azzal kb: 1 árkategória.
Összességében a Fenix a legjobb véleményem szerint.
Nézegettem a hazai és a külföldi lehetőségeket, de fehéret persze nem találtam jó áron...!"GSM boltból" már a Vívoactive 4S is beszerezhető itthon fekete színben 72E-ért.
-
blaca83
őstag
Köszi a választ!
Ma este olvasgattam egy kicsit és találtam egy olyat is, ami kifejezetten az úszókat célozza meg.
Garmin Swim 2
Előnye, hogy a beltéri + kültéri úszást is támogatja és nem csak az applikációra támaszkodik, hanem a GPS-el pontosít.
Tudásban és ár/érték mutatóban talán még mindig a Vívoactive 4S a jobb vétel.Kicsit azt is nézem, hogy melyikből van olyan modell ami nőies és ha azt is mellétenném, hogy az akkumulátor üzemidő sem elhanyagolható akkor meg a Fenix 5S lenne a befutó.
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Pár éve egy Garmin Fenix 5-öt használok és nagyon meg vagyok elégedve vele.
Most a feleségemnek keresnék ajándékba egy számára megfelelő okosórát, de nem vagyok naprakész a dologgal kapcsolatban és nincs időm heteken keresztül teszteket olvasgatni, mint amikor a sajátomat kiválasztottam.
Ezért kérnék most tanácsot tőletek.
Alapvetően ami fontos lenne neki, hogy pulzust mérjen, kalóriát számoljon, a folyadék bevitel és az "alvás funkciók mutatása" csak hab a tortán.
- Sportok tekintetében az úszás amit versenyszerűen űz és mellette még biciklizik.Hirtelen 2 modell volt ami a látókörömbe került:
-Fenix 5S
-Vívoactive 4SMi a véleményetek, miket ajánlanátok a fent leírtak alapján?
Előre is köszönöm...
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest