- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple Watch
- Netfone
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli03
őstag
Ahogy nézegettem a kétikönyvét, ahogy elindítod az edzés mérését, elindul a stopper is. Aztán edzés közben oda kell raknod az órát az övhöz, aztán vált a stopperre, stb. De az nem derült ki számomra, hogy pl szüneteltetni is lehet-e a stoppert.
Meg ugye nálam amiatt kiesik, hogy nem látni egyszerre a stoppert meg a pulzust. -
zoli03
őstag
Ha ennyit szánsz rá, akkor vehetsz Polart is, azt mindenki dicséri, annál jobb nem nagyon van. Azért nem írtam, mert az elején 10e Ft-ig akartál, abba meg nem fért volna bele.
Viszont a stopper elég érdekesen működik az FT1-en, ha fontos neked, nézd meg a manualban a pontos működését, mielőtt megveszed (én például nem is venném meg emiatt). -
zoli03
őstag
Ilyen áron Kalenji CW 300-at vennék (9e a Decathlonban, máshol nem kapni). Kb annyit tud, mint a 10e Ft alattiak, de ez kódolt. Ilyen áron nem láttam másféle kódoltat. Nekem is ilyen van, másnak is van PH-ról, nem panaszkodott rá senki, szerintem is jó ennyiért.
A pántot annyira kell meghúzni, hogy ne csússzon le. Elsőre biztos, hogy furcsa, hogy szorít, de mozgás közben, mikor fáradsz meg más bajod is lesz, ez lesz a legkevésbé zavaró. Ha felrakom magamra sport előtt, engem is zavar, de biciklizés meg futás közben nem zavar, meg is feledkezem róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Call of Duty: Warzone
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest