Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kompakt házban kínál csúcsteljesítményt az Oppo Find X8s
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
-
nanne
csendes tag
Sziasztok!
A következő a probléma aminek megoldásában a segítségeteket kérném:
A lányom elfelejtette a telefonja pin-kódját, 3x nem jól írta be, ezután kérte a puk-kódot, ezt beírta, viszont nem jól adta meg az új pin-t és a sim letiltódott.
Mit lehet tenni ebben az esetben? Van rá lehetőség, hogy újra aktiváljuk a sim-et? -
-
Santses
aktív tag
válasz
Viktor0610 #39 üzenetére
Hát igen ha nincs más megoldás! Engem az érdekelne hogy programmal nem e lehet ilyet megoldani.. Olyan progi ami kiírja a kódót!
-
-
Santses
aktív tag
válasz
Viktor0610 #37 üzenetére
témobile.. és anélkül nem megy mivel 1 órája hívtam őket! Mondta hogy a nélkül nem tud segíteni!
-
-
Santses
aktív tag
válasz
Viktor0610 #35 üzenetére
offkoz csak kérnek valamilyen 5 jegyű kódót amivel azonosítanak.. És azt én má nemtom..
-
-
Santses
aktív tag
Hali! Most nekem is ilyen bajom van! Elbaxtam a pint és Puk -ot kér! És foggalmam sincs hogy hol a papírja! Nincs valami progi ami kitudja olvasni a kódokat vagy valami?
Kell hogy legyen megoldás..vagy nincs? -
Blood84
tag
válasz
Viktor0610 #31 üzenetére
megöli a karit 1-2mp elég neki. nem fog meglátxani
-
-
Blood84
tag
karit be a mikroba pár mp.-re, utána beméx a vodához kártyacserére és kapx uj kodokat. (axem nem kérnek papirokat) csak a legvégsö esetben proxáld +.
-
I_Am
veterán
válasz
Törzsfőnök #27 üzenetére
Személyesen az ügyfélszolgálaton tudnak segiteni, amennyiben számlával és személyivel tudod igazolni a vásárlást.
-
Törzsfőnök
tag
Helló
Van az apámnak egy t-mobil kártyás telefonja. Sajnos véletlenül kidobhatta a pin-kódot és a puk-kódot tartalmazó mappát és elfelejtette a kódot.Próbálkozott a pin-kóddal, de most már puk-kódot kér a telefon. Szerencsére a számla+blokk megvan a t-mobilos kártyáról.
Ezen papírok alapján a szolgáltató megmondja nekem a kártya pin és puk kódját?
Vagy ezt felejtse el apám és vegyen új kárytát?
[Szerkesztve] -
JFL
csendes tag
Pannonos kártya esetén a PannOnlinera való bejelentkezés után a kártya alapadatainál meg lehet nézni a PIN2 és a PUK kódot. Ha nem Pannonos, akkor nem tudom.
-
Dr.Burn
őstag
Köszi a válaszokat. Majd csak tudok valamit csinálni.
Elmegyek a haveromhoz éa addik keresük mig meg nem találjuk.
Remélem meg lesz. De csak az a baj hogy 2500pénzel töltötem fel a kártyát és ha nem lesz meg oda vesszik
-
KERO_SAN
aktív tag
Velem is kb. ugyan ez tortent..
Csak tolem kolcsonkertek, kikapcsoltak, 3* elb... elrontottak a pint, es szia :]
Csak szolgaltatonal szamla vagy elofizetoi szerzodes elleneben adnak ki puk kodot.
Ezt buktad :] -
tomcs
őstag
ebben mondjuk igazad van... van 1 prepaid kartya altalaban 1000-3000ft kozott sozkott rajta lenni.. na ezt minek ennyire vedeni ha ellopjak ugyis bukod viszont ha be birja kapcsolni jo esellyel a kapzsisag es a hulyeseg gyoz, nekiall lehasznalni. meg biztonsagi kod sincs megadva, ha be tudja kapcsolni siman akkor nem kell hekkelgetni, nem ir(at)ja at az imeit es van esely akar a kerestetesere is. persze azert a havidijas kartyamon hasznalok pinkodot de a tartalek dominora tenyleg minek
-
Vaze
őstag
hehe Cefa jotudni
-
Cefa
senior tag
Én még a pin-t is letiltom utálom a kódokat.
-
Dr.Burn
őstag
Az a gond hogy a havernak sincs meg.
Nem lehet sehogy más hogy a puk kodót megadni? Vagy ki játszani?
-
Dr.Burn
őstag
Szóval azt történt ma velem hogy egyik haveromtól megkaptam a kártyáját volt rajta 100ft a kártyáért adtam 200ft. És vettem egy eltöltő kártyát. De elcsesztem a pin -t. Most kéri a PUK kódót de nincsen meg. Ilyenkor mi a teendő?
Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kompakt házban kínál csúcsteljesítményt az Oppo Find X8s
- Politika
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest