- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem őserejétől lesz hangos az Exynos 2500
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogarfx
aktív tag
Szerintem a jatek ugy sz@r ahogy van !!
3-dik palya utan ment a kukaba
En mondjuk jobbra szamitottam. na majd a cod2 -
HolloW
senior tag
Egy 16 éves gyerek is kitudja fejezni magát érthetően, ha akarja, de te akkor maradj a tőmondataidnál. Azért vagyok bunkó, mert rávilágítok a hibáidra
Lehet, hogy te ezt támadásként könyveled el, de inkább csak apró megjegyzés, hogy meg lehet változi, csak akarni kell ... -
HolloW
senior tag
#14-es hsz.-ra : Ha tőmondatokat akarsz leírni valamit semmi probléma, csak már egyszerűen kiszúrja a szemem a magyartalanság és az iszonyatos helyesírás. Bár lehet eltévedtél és azt hiszed, hogy ez chat és itt mindenre reagálni kell. Sajnos az is meglehet, hogy nem birod felfogni, amit Én és pár ember már leírt. Az értelmetlen bőfögéseid miatt már nem is szólok ...
#16-os vicchez pedig még annyit, hogy ez már kimeríti a ostobaság fogalmát, ilyet beírsz, hogy ''Nem hinném hogy csak azért jöttél hogy kérdezgess ezt azt.''. Szerinted mért téved egy fórumra az ember, ha nem azért, hogy segitsen vagy segítséget kérjen valami okból kifolyólag ...
No Comment rovat vége ...
Ja még annyit, hogy személyed mit keres ezen a fórumon avagy hogy keveredtél ide ? -
-
HolloW
senior tag
-
P.Dude
őstag
Jólteszitek hogy nemtesztek hozzászólást.
-
P.Dude
őstag
Nemtudom kinek merném ajánlani-mentségemre szóljon hogy ezt a fejlesztőknek kellett volna még a koncepció elején kitalálniuk...
-
P.Dude
őstag
Gamestar:2100+1gbram+gf6600gt
A minimális ficsörhöz bőven elegendő volt az időkénti beszaggatás de most úgysem ezen múlik. -
P.Dude
őstag
Miez?
Játék vagy valami szimulátor?Mer sztem semmi.Amikro összeesik a csaj akkor a falba borul.+ az emberek úgy mozognak mintha bexartak volna.
-
liquidmoon
aktív tag
Az egyik legdurvább játék mostanában. Nem egy tömegcucc. Eszméletlen jó helyszínek és megvalósítások. Az tény, hogy a grafika elég gagyi(mondjuk ki: szar), de a játék kárpótol ezért. Aki szereti a gótikus és néha/sokszor cyber témát, feltétlen próbálja ki sztem.
-
Xelo
addikt
egyébként a játékban egy csini csajjal megyünk, legalábbis úgy vettem ki.. pl ezekből:
Bővebben: link
Bővebben: link -
Xelo
addikt
up! lehet én is ''megveszem'' a játékot
a képek alapján inkább olyan Doom-osnak tünik...
mint pl a Zombi factoryban meg minden.. egyébként: http://www.psychotoxic.de/en/flash.htm -
Chrom
tag
Igen!!!!
Eléggé HL 2 klón a GAME, de nagyon jónak néz ki, speckó effektek, képelmosódás, rongybaba effekt, stb...
Na de olyan írjon aki tudja erre a hibára a megoldást:
opengl error #436
és ha leokézom akkor egyből kilép a játékból!!!
Német oldalakon írnak a hibáról, de sajna nem valami jó a német tudásom, ha esetleg valaki hozzá értő megnézné azt nagyon megköszönném! -
Chrom
tag
Hello!
Egy olyan hibára szeretnék magyarázoatot kapni a játékkal kapcsolatosan, hogy OpenGL error hibával kilép pár perc játék után! Nah persze a játék setup-jában semmi videó kártya felismerés-beállítás nincs. Nincs is külső setup, csak a játékon belül, amit beállítani alig tudok, mert hát ha sokáig időzök a részletekkel megjelenik a hibaüzenet! Új nvidia driver fönn van, az új játék patch is. A Game elég jónak igérkezik, de hát így nem az igazi, hogy csak pár percet lehet vele nyomulni! Talán valami BUG lehet a dologba?
Esetleg aki már tapasztalta ezt a problémát, és sikerült neki megoldani, kérem írja le a megoldást!
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Távcső topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Milyen légkondit a lakásba?
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- PlayStation 5
- Milyen házat vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- Asus ROG 17" Gaming Laptop! RTX 4080 12GB / Ryzen 9 7945HX / 32GB DDR5 / G-sync 240Hz! BeszámítOK
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / B550 Aorus / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged