- Utolsó nagy frissítését kapta meg az Xperia 10 V
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Minivel készülhet a OnePlus is?
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bermi
aktív tag
sziasztok
elolvastam az 1-es hsz-t, de sajnos a kiegészítőkről nincs benne semmit.
mivel teljesen járatlan vagyok a konzolvilágban, ezért jó lett volna pár infó, a kapható kontrollerekről, a move-ról stb.ps3-at szeretnék, elsősorban a move miatt (és baromira meguntam a folyamatos pénzköltést a gépemre és még köré se lehet ülni kényelmesen egy jó társasági programként), hogy kipróbáljam. addig eljutottam a hírek olvasása közben hogy van az eye kamera, hozzá a kontroller és plusz egy navigációs? kontrollert is érdemes venni hozzá.
mi ketten szeretnénk játszani ahol lehet, ilyenkor elég minden kontrollerből 2-t venni vagy kell még egy kamera is?sima (hagyományos) kontrollerekből melyiket érdemes venni? ahogy néztem a csomagban kaphatóakat, azokhoz csak 1 kontroller jár, uolyat érdemes venni másodiknak?
milyen kiegészítőket érdemes még beszerezni, ha elsősorban (a moves szórakozáson kívű) fps-t és autós játékokkal játszanánk?
F1.....
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Utolsó nagy frissítését kapta meg az Xperia 10 V
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Ukrajnai háború
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- Autós topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4 Pro 7216B, makulátlan állapotban, 6 hó teljes és 1 év SW garanciával üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest