- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cgod
tag
Na sikerült asszem a végéhez jutni, mikor félkarú katonaurat kell üldözni, valami hihetetlenül idegesítő és unalmas az a küldetés, főleg, hogy respawnolnak a katonák...toltam már vagy másfél órája, akkor untam meg, asztalt vertem és fél liter teám ráömlött az asztalra...megvan a játék első áldozata...amúgy meg raketlancseresen undorítóak, kicsit sebeznek armorban, de löknek a rohadékok. Supersoldiereknél meg határozottan idegesítő, hogy mindig más betút kell nyomni ha lefognak, ráadásul mindezt tegnapelőttre. De a játék határozottan jó továbbra is, legalább tudom, hogyha nem kapok jó jegyet államvizsgán, akkor csinálok a terembe egy körbe whipfistet : )
-
cgod
tag
Csápos témára kicsit vissza, szerintem legegyszerűbb:
Maxos ostor (whipizé), folyamatos ugrálás, ha zöldszart ló, akkor evade (shift), illetve ugrálás közben is, mivel armor bekapcsolva, úgy repülés nincs. Ostort jobbklikkel gerjeszteni ugrás közben, akkor elvisz vagy 50 métert és támadni sem támadnak...egy csáp nagyjából két ostorcsapás, ha meg lenyomtátok a hármat, akkor közelről vagy csáp, vagy pedig blade az ugrós-jobbklikkes speckóval.
Ostor amúgy az összes főellenséghez jó, az a táp benne, hogy ugrálás közben is lehet gerjeszteni még a levegőben és rohadt messze elvisz, emellett nem elhanyagolhatót sebez. Többi főellenségnél még esetleg a földalatti karmos cucc ami jó. Később viszont, főleg, ha levegőből is jönnek, akkor karmos heli hijack egyértelműen rulz.
Grafika nekem tetszett, bár minőségéhez képest lassú tud lenni tömegjelenetekben. Stílusra meg Gears of war+GTA keverék, de szerencsére nem annyira unalmas, mint a GTA.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- YouTube
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Android játékok topikja
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Lenovo Chromebook 5 2in1 (2020)
- újszerű iPhone 15 Plus 128GB blue kék független Apple 100% akkumulátor
- Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Használt Nintendo Switch amoled
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 3 év garancia
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Eladó Pixel 7 obszidián 128/8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest