- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iGO Primo
Új hozzászólás Aktív témák
-
cgod
tag
Na sikerült asszem a végéhez jutni, mikor félkarú katonaurat kell üldözni, valami hihetetlenül idegesítő és unalmas az a küldetés, főleg, hogy respawnolnak a katonák...toltam már vagy másfél órája, akkor untam meg, asztalt vertem és fél liter teám ráömlött az asztalra...megvan a játék első áldozata...amúgy meg raketlancseresen undorítóak, kicsit sebeznek armorban, de löknek a rohadékok. Supersoldiereknél meg határozottan idegesítő, hogy mindig más betút kell nyomni ha lefognak, ráadásul mindezt tegnapelőttre. De a játék határozottan jó továbbra is, legalább tudom, hogyha nem kapok jó jegyet államvizsgán, akkor csinálok a terembe egy körbe whipfistet : )
-
cgod
tag
Csápos témára kicsit vissza, szerintem legegyszerűbb:
Maxos ostor (whipizé), folyamatos ugrálás, ha zöldszart ló, akkor evade (shift), illetve ugrálás közben is, mivel armor bekapcsolva, úgy repülés nincs. Ostort jobbklikkel gerjeszteni ugrás közben, akkor elvisz vagy 50 métert és támadni sem támadnak...egy csáp nagyjából két ostorcsapás, ha meg lenyomtátok a hármat, akkor közelről vagy csáp, vagy pedig blade az ugrós-jobbklikkes speckóval.
Ostor amúgy az összes főellenséghez jó, az a táp benne, hogy ugrálás közben is lehet gerjeszteni még a levegőben és rohadt messze elvisz, emellett nem elhanyagolhatót sebez. Többi főellenségnél még esetleg a földalatti karmos cucc ami jó. Később viszont, főleg, ha levegőből is jönnek, akkor karmos heli hijack egyértelműen rulz.
Grafika nekem tetszett, bár minőségéhez képest lassú tud lenni tömegjelenetekben. Stílusra meg Gears of war+GTA keverék, de szerencsére nem annyira unalmas, mint a GTA.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Gumi és felni topik
- Tesla topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10 mire lehet használni? Ötletek.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 87% Akku.Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB 100% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
- HP Probook 430 G6 (Intel Core i5-8265U, 13,3" FullHD) több darab, akár 19.990Ft
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- 27% - ÚJ - XFX Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Videokártya! BeszámítOK
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest