Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
Mosqu!to #4637 üzenetére
A kiírástól függ, hogy engedi e a házigazda vagy sem. TAban nem lehet semmit sem használni, ott minden verda azonosan menne elvileg.
Szerintem a CRaceres eventér már ha belépsz a játékba akkor látni kéne az ajándékokat. Nem biztos, én is csak ígéretet meg valószínű dolgokat hallok. De mostmár ennek tényleg a végére kéne járni...Jó kis verseny eredmények nélkül....boooaaaaa -
MaciG
addikt
válasz
Mosqu!to #4588 üzenetére
Ne vegyél quadro-t, mer ingyé hozzádvágják ha ezt végigcsinálod és kapsz még mellé 4 ajándékot
Először itt jelentkezz be : http://project-torque.aeriagames.com/cse/giveaway
Utána zárd be a lapot és nyisd meg újból (mostmár be vagy lépve).Ha megvan oda be kell írni egy event key-t. Ahhoz ,hogy megkapd a saját kódod ide kell beregisztrálni: http://contest.mmosite.com/giveaway/project_torque_1/
Ha megvan a kód akkor beírod az első helyen és submit. Ki fogja írni hogy "thanks you...". Ekkor már bezárhatod. Az ajándék cuccokat a garázsodban tudod elérni a GIFT fülnél
/bocs ha túl szájbarágós ,de egyszer megírtam és mindig mikor valaki kérdi hogy kell, csak ezt elküldöm neki/
mazda626 : ÉS ha már reggeltél egy quadro-ra akkor lehet még Hexanra is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby rádiós topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen routert?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest