Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
Nem is neked kell a nevek után kutatni
(arra itt vagyok én
) mindenki csak a sajátját ellenőrizze hogy szerepel e a listán és ha igen akkor pontosan e?
(jaj... igen most látom picit félreértehtően fogalmaztam ott... )A készítőknek én sem tudom hová lehet írni... egyszer az invictusnak írtam egy mail kb. 2 hónapja, de azóta sem jött válasz
-
Dr. Romano
veterán
Dirtyz javaslatára összeírom a PH-s tagok PT-beli nickjeit az 1-es hsz-ba. Ehhez kéne egy kis segítség is tőletek.
Itt egy lista amint már elkezdtem összeírni a neveket. Sajna a régi tagoknál a nicknév váltás miatt lehet a régi került fel.
Tehát aki nincs a listán, pontatlanul szerepel ott stb... az légyszi küldjön egy privit a helyes névvel (karakterre pontosan) hogy helyesen kerüljön majd az 1-es hsz-be.Köszi a segítséget!
(Ja és ha valami ötletetek van hogy mi kerültjön még oda azt is írjátok)
-
Dr. Romano
veterán
Menj a Shopba és vegyél egy Application Formot majd a "főmenüben" lévő License gombra klikkelve juthatsz a vizsgához. Először menj pár gyakorlást majd ha úgy érzed meg tudod csinálni az adott idő alatt akkor irány az éles bevetés
Azonban vigyázz: ha az éles nem sikerül, akkor az AF-et újra meg kell vedd (élesben ilyenkor egy AF-el csak egyszer próbálkozhatsz)! -
Dr. Romano
veterán
No problemo
Lényeg: Ha rámész egy cuccra láthatod hogy vagy csak RP-s ár van odaírva vagy csak AP-s (ez a ritkább) vagy mindkettő.
Tehát ha RP és AP is oda van írva ár gyanánt, akkor két valutával tudsz azért a cumóért fizetni.Nézd meg jobban!
(Azonban tény hogy amit csak AP-ért tudsz beszerezni azok eléggé extra cuccok)
-
Dr. Romano
veterán
Mond csak te úgy őszintén miről beszélsz??? Csak pár kiegészítőhöz és max két autóhoz kell csak és kizárólag AP a többi RP-ért is beszerezhető!
Szintlépéshez full nincs szükség AP-ra!!!!! Venni kell egy AF-et pár ezer RP-ért és már mehetsz is vizsgát.
Hogy te ezt honnan szedted?
-
Dr. Romano
veterán
válasz
mazda626 #447 üzenetére
Honnan lehet tudni hogy melyik kocsi full alap? Ha az adatlapjára klikkelek, akkor nekem szinte minden Wizz-nek ugyanazokat az értékeket dobálja ki
(ja és a Wizzeket nem kell lebecsülni, mert attól hogy nincsenek lefestve még igen gyorsan mennek!)
Bátyádat is majd igyekszem felvenni...
hmm.... könnyen agresszív lesz? jó TA játékos lesz belőle! -
Dr. Romano
veterán
válasz
UnConnecteD #409 üzenetére
Pezsgőzéskor pontosan mit kell csinálni hogy bónuszt kapjak?
-
Dr. Romano
veterán
válasz
ABnormal #385 üzenetére
Csak tipp:
Szerintem ha már magas kategóriában vagy, akkor a játék nem csak az pontozza hogy hanyadik lettél, hanem azt is hogy milyen körülmények között nyertél.
Nyilván mész egy versenyt egy alacsony nehézségű pályán pl. 1 beginner ellen és nyersz attól nem fog adni +20 pontot...Lényeg: a pálya ahol mentél kezdő szintű; az ellenfeleid nem voltak sokan és lehet alacsonyabb szintűek voltak és ezért ez a győzelem ilyen formában a játéknak nem ért semmit.
Azonban lehet amit írtam annak semmi értelme, hanem csak egy egyszerű BUG!Mindenesetre én is megjártam már így párszor és azóta azt a ratingot én full nem figyelem. Tök mindegy milyen vagy nem befolyásol semmit, így szerintem értelme sincs azon idegeskedni...
Egyébként most hogy szuperál nálad a játék? Még mindig dob vagy már javult?
-
Dr. Romano
veterán
válasz
UnConnecteD #365 üzenetére
Az azért durva, hogy full tuninggal is utolérnek
Hát nem tudom a patch előtt tényleg érződött rendesen a tuning, de az én Wizzem most kb majdnem full tuninggal úgy megy mint anno kezdő (stock) koromban.Érdekes ez a patch: tartalmaz sok pozitív dolgot, de legalább ugyanannyi negatívot is.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
mazda626 #358 üzenetére
60mp alatt lazán
Jah, boccccs akkor nem szóltam
Na nyomtam egy Thundert és első ami feltűnt hogy iszonyat érzékeny lett a kocsi irányítása. Teljesen más mint a patch előtt.
A másik hogy nincs távolságmérő a játékosok között!!! Pont ez egyik legfontosabb dolgot vették ki innen.... eszméletlen
-
Dr. Romano
veterán
Nah, végre ma már emberibb sebességgel jön a patch (50K)
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Benedicht #329 üzenetére
Köszi az infókat
Váááá! Nem mondod hogy 11 mp-t rátettek pluszba a C-re??! Szegény billentyűzetemet szanaszét ütöttem mire sikerült megcsinálni 62 alatt, most meg 73?? pffff...
Már szívesen nyomnám a játékot, de valamiért a patch 10K-val és az alatt jön csak
Hmmm... a táblázat még érdekes és jó látni hogy a csak AP-ba kerülő RX7-nél erősebb az RP-ért is megvehető Harpoon
(ha végre bent leszek a játékban már szaladok is megvenni -még jó hogy megvártam a patchet a kocsivásárlással-) -
Dr. Romano
veterán
-
Dr. Romano
veterán
válasz
ABnormal #321 üzenetére
Kicsit később próbálom a patchet mert rohadt lassú.
Azonban nekem szerencsére annyira talán nem lesz nagy gond, ha a tuningjaim közé piszkáltak, mert pont a patch után akartam új verdát venni... De ez akkoris gáz, hogy ilyen drasztikusan változtatják a dolgokat
Miért kell most ilyen hülyeséget csinálni a fejlesztőknek, egyszerűen nem értemEgyébként most akkor már nincs dupla RP és át lehet már menni B kategóriába?
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Dr. Romano #313 üzenetére
mazda626: ez csak természetes!
-
Dr. Romano
veterán
-
Dr. Romano
veterán
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de a TA kezd nagyon elbarmulni.
Tegnap este is nyomok egy versenyt és 4 hülye azzal szórakozott hogy sorfalat áltak az íveken és a célegyenesben...
Ma meg mennék egy jó versenyt és ott is volt egy hülye aki azzal szórakozott hogy lelök mindenkit (ja és egy lekörözözz meg elkezd előttem kacsázni és meg véletlenül kilököm és még ő osztott pff.... és végül sikeresen ki is lökött és az első hely oda).Ma már szinte minden TA versenyem így ér véget, hogy minimum egy bolond tönkreteszi...
Inkább nyomom amatőrben ott a ghost car szerencsére megvéd a barmoktól.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
UnConnecteD #291 üzenetére
Én azt a szintezést már nem is nézem (rohadt nehéz megtartani a szintet).
Egyszer egy napig voltam skilled, aztán visszaestem.... nem is idegesítem azon magam -
Dr. Romano
veterán
-
Dr. Romano
veterán
anthony_b
Ha esetleg TA-ban valaki talizna vele az számítson rá hogy teljesen unfair módon próbál meg mindenkit megelőzni (lényegében megpróbál mindenkit kilökni)
Kétszer játszottam vele ma és mindkétszer nyert, de úgy hogy előzés helyett elkezdte tolni a kocsim (és a többiek) farát és kipörgetett.
Tehát ha vele játszatok sok jóra ne számítsatok...
-
Dr. Romano
veterán
válasz
UnConnecteD #284 üzenetére
Jaja, idáig nekem ezt még nem adta be csak képeken láttam.
Majd valaki mondja már el légyszi, hogy itt mit és hogyan kell csinálniÉrdemes a háttérben lévő logókat is figyelni... később lesz pl. Subaru is a játékban vajon?
-
Dr. Romano
veterán
válasz
mazda626 #282 üzenetére
Semmi gond, neked megengedem
Sajna a lag miatt én is többször beleszálltam másba. Az eredményjelző verseny közben össze vissza ugrált: az uccsó körben azt mutatta 2. majd 3. majd 1
és a végén kiderült 4. lettem
Én sajna bekaptam a penaltyt, mert pont mikor a boxba mentem akkor volt egy druvább 5 mp-es akarás és nem tudtam fékezni
Mindenesetre érdekes futam volt
de több RP-re számítottam 15 ellen 4. lettem és "csak" 7500 RP-t kaptam....
Neked mennyi lett a végén? -
Dr. Romano
veterán
válasz
UnConnecteD #258 üzenetére
Jah értem....
Egyébként nagyon dúrván néz ki a verdád!!
Ez az un. extreme vinly menüben volt? -
Dr. Romano
veterán
válasz
UnConnecteD #245 üzenetére
Meglesz!
Azonban van egy kis gond vele:
Pont most lehetne menni vizsgázni, de egyszerűen nem jön be a menü (tehát ha a licenszre kattintok csak a háttérben lévő kocsit mutatja, de a Practice vagy a GO feliratok nincsenek ottKésőbb még megnézem, de szeritem ez valami bug (remélem csak nálam).
Ja és bocsi hogy nem válaszoltam arra amit írtál még délután játék közben, de akkor nem én játszottam hanem épp unokaöcsém szerzett nekem pár RP-t
-
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Krissz22 #237 üzenetére
Ne add fel!
Sajna ez sem tökéletes játék
A Thunderben elég sok olyan ember van aki szabálytalanul próbál meg előnyhöz jutni, sajna ezek ellen nincs mit tenni(csalók és ilyenek szinte minden online játékban megtalálhatók és van olyanis amikor Single módban a gép is csal!!
Azt hogy érted hogy "beakad" a játék. Tehát ha rámész elérsz a kerékvető közelébe akkor megáll egy pillanatra (olyan mintha lagozna?)
"Azt hiszem nem fogom magam fölöslegesen idegesíteni..."
Én is ezt mondom minden Windows telepítéskor, de mégis azt használok
-
Dr. Romano
veterán
válasz
mazda626 #220 üzenetére
Én kipróbáltam a módszered, hát elsőre nem jött be és majdnem utolsó lettem
de másodjára már sikerült! (Csak eltaktikáztam a versenyt így 3. lettem).
Van benne valami, de óvatosan kell, hogy te ki ne pördülj (ja és tényleg érdemes a chat presetre ízes angol "visszaszitkokat" állítani
)
Köszi a tippet! Jól jön sokplayeres versenyeknél
-
Dr. Romano
veterán
válasz
UnConnecteD #200 üzenetére
Áh... sehol nem vagyok...
Ha egy szoba csupa F-es esetleg D-s szintű taggal van tele, akkor még tudok nyerni, de egy C, B, A (na nem a bolt
) akkor már megáll a tudomány
Egyénként ti is nagyon jól nyomjátok! Te is Wandal az előző Thunderen simán előttem lehettél volna, ha nem kapod be azt a penaltyt
-
Dr. Romano
veterán
Adiii néven ki van bent?
-
Dr. Romano
veterán
-
Dr. Romano
veterán
Hehe, engem is, mivel elég sűrűn használom azért mert egyfajta alapszintű kommunikációt enged a játékosok között verseny közben másrészt pedig egyeseket ez tényleg zavar, engem viszont nem, így ezt ki is használom 1000-el!
Egyébként nem tudom hogy be lehet e állítani hogy ne látszódjon...
-
Dr. Romano
veterán
Ha bárki találkozik ezzel a f...szo...po kis kötsöggel:
az azonnal rúgja ki.Egy jó kis 8 playeres 30 körös thunderemet cseszte szét és nem csak nekem, hanem a többiekét is.
Egész végig nem csinált mást mint azzal szórakozott, hogy keresztbe állt az úton és megpróbált nekimenni a versenyzőknek.
Bocsi, de eléggé felhúznak az ilyenek.
Ja és még a játék is az ilyen hülye barmokat támogatja, mert elém áll én meg belemegyek 170-el (mivel elkerülni nem mindig tudtam), és még én kapok penaltyt... loooolTehát kerüljétek, vagy ha tehetitek rúgjátok ki.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Krissz22 #173 üzenetére
A phoebus szereveren, mivel csak az az egy működik
Olvass vissza és nézd meg ki milyen néven van fent és nyugodtan jelölj be minket a játékban ismerősnek. Így majd látni fogod hogy van e bent valaki és hol.
Te milyen néven vagy a játékban?
A hanghoz még annyit, hogy nem is lehetne élethű, mivel én még soha nem hallottam igazából Myato Wizz, vagy Hexan GT motorhangokat
-
Dr. Romano
veterán
A PT Achievements Event-ben kapsz pár feladatot és a megoldását kell elküldeni (pl. legyél pro módban az xy pályán 3. 5 ember ellen, stb... ezt lefotózod, belinkeled és nyersz
).
Nem tudom pontosan hogy műxik, ilyenben még nem vettem rész, de ha meg akarod próbálni, akkor itt a mai feladat.
-
Dr. Romano
veterán
Ez van, ha nem elég az első hely
-
Dr. Romano
veterán
Ezzel egyetértek, de azért észre lehet venni ha valakit direkt vagy véletlenül lök ki (pl. ha nem nyom egy "sorry-t" akkor az már gyanus ).
A másik meg annyira nem igazán kellenek ehhez kötél idegek, max az elején a jó elhelyezketéshez, de aztán legközelebb csak a boxkiállásnál kell figyelni megint
Amihez kötél idegek kellenek azok a 7 körös England pályák pro módban!
(persze ez csak saját vélemény)
-
Dr. Romano
veterán
Sajna a Thunder Alleyben elég sokan gondolkodnak...km... érdekesen
pl.:
30 körös verseny vége felé első vagyok és egy utolsó lekörözött gondolja magát és nekem jön, miközben próbálnék elhúzni mellette, persze az első hely ugrott, és még sorohatnám tehát mindenki figyeljen a másikra versenyzés közben (főleg mi PH-s tagok egymásra!).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scsr 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest