- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSP33DY
aktív tag
Csabesz, Ofi! Este fele, rush;)
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
csaba0223 #14453 üzenetére
NA akkor!!
1. level r oldalon beregelsz, simán a kezdő képernyőn
2. freemailes címre azonnal jön a reg!!
3. linkre katt, aktivál, és már megy is!!
tök ugyan az, mint a PT. Lehet, h. találni benne ezt-azt ami másabbnak tűnik.. pedig DEHOGY!Also, und természetesen gusztustalan német nyelven van a game
.. Nekem tök ugyan az..
Rgo.. van egy Yenki PT-nk, és egy Sváb Pt... Kibebaxott Magyar mikor lesz??????????? F@ckBiztos nem hoznánk eleget a konyhára, meg csak a ladát venné mindenki..
(és ezt is ugyanúgy lehet törni, mint a PT-t...
)
-
SSP33DY
aktív tag
Vielen Dank!
Du hast Dich soeben im gamigo Account System (GAS) angemeldet, um "Level R" zu spielen. Bitte beachte, dass diese Anmeldung völlig kostenlos und unverbindlich ist!
Soeben wurde eine Email an Dich verschickt. Um Deine Anmeldung abzuschliessen, klicke bitte auf den Bestätigungslink in dieser Email und führe die nächsten Schritte komplett aus um Deine Anmeldung zu beenden.
Also, ich möchte es nicht lefordítani.. A lényeg, h. NEM csak a GAS-en keresztül lehet regelni, hanem magán a levelR oldalán is.. DE az sem küldi a mélt.. ennyi
Dani, Ti a regnél milyen országot adtatok meg?? Mert lehet hogy dajcslandot kéne.. és nem magyaró.-t
-
SSP33DY
aktív tag
Thank you for your registration with the im Gamigo Account System (GAS).
An E-Mail has been sent to mailcímem@mails.ru this moment.
To finish your registration please use the activation Link you get with the E-Mail.Nekem sem küldi a jelszót..
pedig 3 szor is megpróbáltam, sőt adtam neki 3 más emilcímet is.. de nem..
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
csaba0223 #14393 üzenetére
Úgy van!
Nem ismétlem magam.. Mi újgazdag fizetős játékosok megtehetjük, hogy veszünk drága dolcsiért AP-t.. és közben mind a 2 gyerekemnek megvan mindene.. Anyukám is néha tölt fel nekem AP-t, meg az anyósom is..
SŐT, ha legközelebb kell valakinek AP, írjon nyugodtan, veszek neki, és "majd megadja"..
DOLGOZZ!!
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #14369 üzenetére
köszönöm Lacám!
-
SSP33DY
aktív tag
jajiste-nem... AP.. megeeenn..
Legyen 3 melóhelyed, és hidd el jut AP-re!
Uff, én beszéltem
Nem kell szenvedni az eventekkel, és gyúrni az explorert RP-ért, napi 26 órában
Más kocka gyógyegér havidíjat fizet mindenféle gollom és kardozós játékokért, hogy fejlessze a nemtom' micsodáját.. Mi meg napidíjért veszünk tuningot
És miért? Hát azért, mert csak, és különben is! -
SSP33DY
aktív tag
válasz
JackShephard #14333 üzenetére
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #14259 üzenetére
Jóreggelt
Megjöttem.. kicsit elhúzódott a melóóó
Lacám! Ez eddig a legszebb üzi, amit valaha kaptam!!
Köszönöm!!
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
JackShephard #14252 üzenetére
Üdv cickóvadász
Velkom a csapatban!
Ha nagyon konkrét kérdésed van, akkor fordulj bátran hozzánk..LOL (PAJA, Csaba0223, MaciG, Lacikát, Creative, Karesz..stb..stb..(bocs, akit kihagytam) esetleg én)
Autót olyat válassz, amit jól tudsz irányítani!! Kinek mi jön be.. Gyakorold, tapasztald ki a balance-okat, és OKOSAN válassz járgányt/upgrade-et! Ne verd a lóvét (RP-t) AP-t pedig csak ha teheted/végszükségben vegyél!
Csináld meg a missionok-et, és pratice-olj, mielőtt versenybe mész (csak jótanács, nem okoskodás;) )
Jó gammát, SSP33DY -
SSP33DY
aktív tag
Bár senki nem kérdezte
, de az én gépemen is megy rezzenéstelenül, bármilyen felbontásban
Asus Rampage Formula alalplap, intel Q9650 prockó, 4 giga 1066-os ram, BFG Tech 9800 GX2 videjókarcsi.. a többi meg nem számít.. jah, és persze brutális hűtés!! ... a lényeg 3D Mark 2006. v.1.1 Pro 22000 felett...
Már csak a netem egy kalap xar...téonlájn.. elvileg 8 megás, DE eddig a max 5.8 volt...
Amióta kormánnyal nyomom 1fokkal jobb a játékélmény, és a köridők.. bill.-ről el sem tudok indulni, az eddig használt joyom pedig qrvára nem erre tervezék
-
SSP33DY
aktív tag
hhmm.. ez anno Márciusban is így volt.. ha először vettél aP-t, akkor 35%-al többet kaptál.. Rgo. ha pont 50%kedvezmény volt, abból lett 85.. így 10ezer AP fölött kapott a pór nép, ha először vett...
hüpp..hüpp.. régi szép idők;)
DE NE DŐLJETEK BE ENNEK!!!
Aki venni akar, feltétlen nézze meg, mikor van 50% bónusz!!!
Így most 50 dolcsi 7000AP (a +20 dolcsis ajándékkal) Egyébként meg 7500at kapsz hétvégente(asszem), illetve minden rush hour-kor!!! -
SSP33DY
aktív tag
-
SSP33DY
aktív tag
Köszönöm a felhomályosítássosságokat ekszplórer ügyben;) Nekifutunk..
-
SSP33DY
aktív tag
Csááá Csajok!
Explorer Gurukat kérdeznék, mert eddig vagy 2szer exp.-tem..A mass bonus miből adódik? Mer' az nekem mindíg 0 szokott lenni.. És multkor is a 100 vagy mennyi itemből 87-et én szedtem fel, és csináltam 6combot.. akkó' most mivaaann??
-
SSP33DY
aktív tag
jóreggelit mindenki-net..
nah.. kicsit Pt-ztem.. beestem egy gyenge szobába.. Patriots, RC, Miakul..stb..srácok közé.. hát LOL.. kezdésnek erős volt..de gyakorlásnak jó
Egész türhetően megy ez a kis Muréna.. vagy morello vagy mi (Luiginak csak Ferráárrii).. A legkisebb hiba ,és pörög mint a büdösbogár.. egyébként jó.. a féktávja katasztrófa, 1-4-ig tök jól gyorsul, aztán 5.be mintha agyonvágták volna...(akinek volt verhovinája, tudja miről beszélek..wweehheee) Balace-al és anélkül is hasonló köröket mentem.. 04-06-különbségekkel..Más.. Ez a kevés RP/XP-t kapok..hát lehet hogy nem is olyan gáz..Régen talán látványosabb volt az 2-4000 pontok egy egy izzasztó verseny után.. De most is alig nyomtam pár versenyt, talán 30 percet, és 6000 pontot szedtem össze.. és talán csak 1-et nyertem.. és majdnem mindíg utolsó lettem..
Namajd belejövök megint.. mert a circuit mapokon zavar a nevetek
-
SSP33DY
aktív tag
..csak ritkán olvasok emilt.. meg privit..
De komoly DaniÉs Nagy THX Crea!!Köszi, megjött a mail..
-
SSP33DY
aktív tag
jóreggelt..
nnaahh.. mikor jön az a "csúnya" kis olasz? még akár ki is próbálnám.. hátha lesz hozzá valami level 19-es upgrade százezer AP-ért..ehheehhee....
Tetszene.. tényleg stabilnak tűnik.. -
SSP33DY
aktív tag
...jó gazdag vagyok, és jó sokat fizettem aeriának.. meg elloptam anyukám pénztárcáját is..
jah.. mondtam már hogy nagyon gazdag vagyok? nyertem a lottón.. mindenkinek veszek AP-t!! adjátok meg az accountotokat.. és veszek.. megígérem
Az okosabbaknak pedig:no buli, no puni, no cigi..és jó sok maszek meló.. asszem csak így megy
-
SSP33DY
aktív tag
Sziasztok tesókák! És ehez a tiznekét ezerhez kaptam még 12 giftet.. (bár azt gyanítom nem most... csak most vettem észre)
gumit, nitrót, olajat, egy csomó cuccot.. Hátakkó' Hepi Halóvint
-
SSP33DY
aktív tag
wwwweehheeee!!! Köszi Pajaa!! Eddig nem tudtam mi a xar az a payout all.. nem mertem rányomni..
12069AP -
SSP33DY
aktív tag
válasz
Target78hu #13370 üzenetére
...ÁMEN.. valami ilyesmit akartam írni én is
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Mariann294 #13069 üzenetére
alap a geforce kártyákhoz: legújabb driver (178.24)
kapcsold ki a motion blur-t, fog.ot, meg minden ilyen "szemcsézős" grafikai opciót! és próbáld az antialaising-et és a vertical sync-et piszkálni! (élsimítás, függőleges szinkron) (és a rivatuner-rel húzd fel egy kicsit a kártyád!!!) -
SSP33DY
aktív tag
válasz
Mariann294 #12904 üzenetére
Mert "külföldiül" akartam vagánykodni -
SSP33DY
aktív tag
válasz
Mariann294 #12882 üzenetére
Szia Mérienn
Naszal, ha megnyitottad, először fog egy olyat csinálni, hogy kiírja neked:force ware detected, és csinál magának egy adatbázist, kezelőfelületet. ez egy kis téglalap alakú kék csíkos képernyőn végigrohan.
Aztán:ha megnyitottad, NE piszkálj semmit, amíg nem tudod ki-kivel van
A lényeg:felső fül: MAIN és az alsó sorban látodorce ware detected ugyanebben a sorban mellette customize,és egy nyilacska lefelé. Rákattintasz a nyilra, és megjelenik pár kis ikon. Neked ebből a videókártya alakő ikon kell, ami "system settings" névre hallgat. Rákattintasz, és megjelenik egy új ablak
verclocking-fan-compatibility-overlay. Ebből mi kell neked? a FAN. rákatt, és látsz 3 csúszkát, és jobb oldalon egy legördülő menüt, ami auto control-on van. Ezt átállítod DIRECT control-ra, és az alsó csúszkát (performance 3d) felhúzod legalább 80%-ra. leokézod, és kész. ventillátor felpörög.
"röviden" ennyi.
Tehát:
1MAIN
2Force ware detected customize
3system settings (videokari ikon)
4FAN
5auto control-ról. DIRECT control-ra
6performance 3d legalább 80%-ra. -
SSP33DY
aktív tag
Jótanács GEForce/nVidia kártya tulajdonosoknak! Ha ok nélkül belassul a PT, vagy becsíkosodik a kép (bármelyik játéknál) akkor a videókártya melegszik, nem kicsit!! Játékhoz mindenképpen állítsatok a hűtésen!! NE a forceware, vagy ntune programokkal, mert azok qrvára nem kezelik, haszáljátok a riva tuner 2.09-nevű programot!!Erre találták ki!
Nekem 100% bevált! kis plusz hűtés, és megoldódik minden gond! Gyárilag sajnos a videókártyák hűtése 26%-ra van optimizálva, az pedig ló@! illik 70-80% körül tartani a ventillátort! Mert az alaplapok NEM kezelik a vga hűtését, bármilyen szép és okos dolgot látsz kiírva!! aki nem hiszi, csekk bios úgy 10-15 perc játék után -
SSP33DY
aktív tag
Más, közérdekű!
Kérnék segítséget mindenkitől, amit már feljebb is írtam!
PT beállítás, kinek mi jön be?
Steering response, deadzone-ok, Steering degree, stb, stb.. nem a billentyűzet/játékvezérlő kiosztása érdekelÉs pár tapasztalat, ha így állítom, akkor így reagál, ha úgy, akkor úgy, és azért jobb így, mert.. Istenigazából azt az idegbeteg kormánymozgást szeretném valahogy kontrollálni, ami a PT-ben van! Más szimulátorokban pont úgy, és addig tekeri a karakter a kormányt, ahogy, és ameddig te.. a PT-ben meg annak a szerencsétlennek 26felé töröd a kezét, és mégsem kanyarodik, illetve ha fingasz, akkor is mozog a kormány..
Erre szeretnék véleményeket, és legfőképp megoldást!
Köszönöm! -
SSP33DY
aktív tag
válasz
Isten88 #12775 üzenetére
Szerintem meg nézz köről a Vaterán! Én is ott vettem a kormányom.. pár hónapos, és még garanciális 2 évig
a harmad árnál is olcsóban kaptam meg!
gyári ár, ha a logdzsitektől rendeled:131.84 EUR .. az szorozva 240-el húzós (még a magya boltokban is olcsóbb!! a Vaterán meg pl.:6-7000 Ft-ért már kapsz -
SSP33DY
aktív tag
válasz
[HUN]Dani #12763 üzenetére
más: Dokar, Dani, és kedves édeklődők.. Igen, el kéne menni egy ilyen igémsz centerbe, és ott kapnál kódot.. Ezért már egyszer anyázam.., még anno, amikor megjelent először az igames..és nagy lelkesen tettem be a linkeket, míg rá nem jötem.. hogy..fak..há' oda biz' el kő' menni..
-
SSP33DY
aktív tag
...énmegmá' teljesen lemaradtam..
Nany GRATU mindenkinek, meg tisztelet
Ügyesek vagytok, és gyorsak mint állatNNaa.. én meg most vettem egy kormányt, nagyon olcsón, nagyon faszát, újat!!
Ahhoz kéne némi segítség, tapasztalaz valakitől, vagy bárkitől, esetleg mindenkitől!
Nem azé' vettem, mert gazdag csávó vagyok, hanem mert megtehetem(ezt csak pojén, a VIII.-ba hallottam, de jó)
Szóval eddig egy repüléshez tervezett Saitek X52PRO-val nyomtam a PT-t.. és amikor felszálltam, egész jó ment, aztán a betonon mindíg csúszkáltam.!
Most egy Logitech formula force EX-et szorongatok, és azzal nyomnám, ha segítene valaki akinek van, volt, vagy lesz! KÖSZI.. (és akkor hátha beférek az első 3-ba)
UI..ha láttok PT-zni, és írtok, de nem válaszolok...akkor a fiam nyomja..
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa #12724 üzenetére
nem érezted a hangsúlyt Kisa
Páran tudnak valamit, amit mi nem, vagy amivel mi nem foglalkozunkAlap eset.. más onnyál gaméknál se az adminok, se a készítők nem adhatnak maguknak semmit...különben a saját rendszerük őket is ugyanúgy seggbe rúgná..ugye?!
Így, mivel nincs védelme a PT-nek.. bárki bármit
Rgo, aki ért hozzá, miért ne.. se ban, se warn..
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #12722 üzenetére
Bitos Speed bugLacám! biztos...
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
[HUN]Dani #12651 üzenetére
Because you do not like a play mode does not mean it isn't important to others. No reason to criticize what other people like and enjoy
Nagyjából:
Csak mert nem tetszik egy játékmód, nem azt jelenti, hogy másnak nem fontos. Nincs okod kritizálni másokat azért, mert szeretik, és "elájulnak tőle".Valahogy így hangzik, majd Paja kijavít, ha nem
MÁS, PAJA! A targonca utána megmarad??
Mert akkor csak a fun kedvéért explorerezek 1 kicsit
(asszem 2szor fogok akkor exp.-ni)
Hátha nekem is a 2.kérdőjelemben lesz egy toronydaru -
SSP33DY
aktív tag
..hehe.. ez jó
"P.S. Because you do not like a play mode does not mean it isn't important to others. No reason to criticize what other people like and enjoy."És milyen igaza van..hehe
-
SSP33DY
aktív tag
Veszek egy Logitech Formula™ Force EX-et.. Jobb lesz azzal nekem?
Nem a bugokra gondolok!
-
SSP33DY
aktív tag
LOL..
Riccot megettékTök igazad van Ricco-- DE tény, aki szereti, kenje... Itt max az aeriát, és a játékot lehet szidni.. és sajnálni az invictust, hogy ennyire balekok.. (bár pénz beszél) ennyi.. Fél évig én is rá voltam izgulva PT-re.. Aztán tele lett a törpöm.. és elég volt a bugracing-ből..
Más.. tudod mit Mackó! Baxxa nyuszi, még fizetnék is érte! Más gamét is megvettem, amire azt mondtam, hogy ez igen, megéri.. Természetesen havonta NEM fizetnék, de 1szer megvenném, az tuti! Amennyit AP-re költöttem.. hagyjuk..
És égül PT rakéta teljesen jól írja amit ír! Erre a másik legjobb példa:America's Army. Nemtom' ki tolja/ta vele, én asszem 4 éve játszom... Ott sem a tudás az első, hanem a PING! Minél alacsonyabb, annál gyorsabb, jobb vagy!! ÉS ez minden onlájn gaméra igaz!! Megcseszhetem a brutális PC-met, hiába megy fullba minden játék, és hiába 4mega lefelé a netem sebessége Felfelé CSAK 512, azaz 26kb/s.. ami, ha egy mondjuk amcsi szerverre csatlakozol, mindjárt 300 körüli pingként jelentkezik.. így a szervert már belaggolod, és az adatcsomag cseréd qrva lassú!
Ezért tudott a motoros kecseg saját roomba, maga ellen olyan jó időket menni.. mondjuk olyan 30-as pinggel.. mindjárt nagyobb az autód tapadása, irányíthatósága, és sebessége... stb..stb..
Ezért lenne az első a PT net kódjának optimizálása.. magyarul szpídbug..Az aeria meg kapja be..
-
SSP33DY
aktív tag
nem azért Paja.. nélküled nem lennék itt... de hogy neked mindíg van pozitív észrevételed a sok "panasszal" kapcsolatban, mindíg megvéded, megmagyarázod, ami mást dühít.. És még soha, még csak nem is utaltál, céloztál olyasmire, hogy "lehet benne valami"...
Ez a GSXR csávó tuti "szed valamit".. Ahogy írtam..legyorsult, és xarrá alázott majd egy körrel béródon csaj és bp. nélkül egy Alfával egy fullos full BP-s Vettit.. ugyanmár! És ha ez Veled történik? ááá csak bug.. előfordul az ilyen..csak lag, béna vagyok...stb stb..?????Simán belenyugszol? Le se xarod?Azért is kreálok egy accountot, és csinálok pár oszlopon átmenős, megatapadós, hihetetlen kört, és én leszek a király.. vagy csak tudok egy kicsit programozni, és egy védelem nélküli játékban én leszek a csíter??
Uninstall megint...Jah.. Lacika előző user neve volt GSXR..hehe.. hát ilyen köridőket papi
Megyek is anyámért
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #12497 üzenetére
Laca vazzee!! Megmondalak anyukámnak!
A circuit mapokon számíthatsz rám! A többiről "azt sem tudom hol vannak"
Háde' most tényleg na.. elég.. -
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #12490 üzenetére
Pár lazát mi??
Te kis fotósop mester
De azé'
(Karesznak tuti lesz rá válasza...) -
SSP33DY
aktív tag
jóestét
Tennap megin bizonyított a PT.. vagy biztos csak szimplán béna vagyok
Nyomtam 3 versenyt england pályákon a motoros barátommal ex GSXR-el.
Én egy fullos vettivel, full bp.-vel, ő meg egy spiedoval, minden nélkül, csaja sem volt.. namondom, biztos kell a "negatív" statisztika is neki.. hát miért ne.. Már a rajtnál láttam, hogy valami "vicc" lesz ebben a versenyben.. hehe.. az 1 kanyar után bérodon már 1 mp-et vert rám.. aztán a 2. körben már vagy 4mp-t, az uccsó 3. körben pedig fél pályát.. Egy spiedoval... 4-5mp.-ekkel ment jobb köröket.. És ezt mindenpályán.. 4-5 ember volt a roomban, és mindenki keményen hitetlenkedett.. Vajon miért??Ha mást nem.. csak a járgányokat nézzük meg.. DE próbáljuk ki! Tényleg kíváncsi vagyok.. Vetti vs Spiedo England.. Karesz!! Főleg Rád számítok
-
SSP33DY
aktív tag
.. "apa kezdődik.."
hajrá peccss.... -
SSP33DY
aktív tag
Csákó Crea!
Ne aggódj a Camaro kanyarodása miatt.. nekem ugyan olyan, mint a Vetti, ugyan azokkal a balance-okkal.. Semmi extra, class5-be erős, class 6-ba kevés...
A drift járgányok LOL de mókásak... még a kamerakép, és a viselkedésük is GRID KOPPINTÁS, csak gyengített PT kivitelben!
DE összefoglalva Jó lett az új peccs..!! MERT: nem cseszte el a beállításaimat, hamar lejött, és nem látok semmi negatív változást.. egyenlőre.. a 2 órás onlájn dolgot meg sosem fogom tudni kipróbálni..(speed bugot) Mert téonlájn.. fakk olyan 1.5óránként connection lost-om van PT-ben...
na jóccakát -
SSP33DY
aktív tag
krály.. 500k-val jön le..majd este gondolom 1-2k lesz
-
SSP33DY
aktív tag
Szarver méjnténc 13 min.. kkmm
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
UnConnecteD #12322 üzenetére
Mert nem láttál még EVO-val menni, csak azé' veszel szubARO-t
Kinggel anno rengeteget nyomtam, van is pár shotom.. Olyan 60%-ban ő nyert, de nagyon sokszor megetettem.. circuiton pláne!! Met nekem is az a kedvencem..Nahh aztán ma megint csak leültem Pt-zni..10-15 versenyt nyomtam12-t nyertem.. 2-3 hónap kihagyás után nem is rossz..
Viszont 2 dolog: Létezik, hogy a verdák jobban/hamarabb törnek???
ÉS a legtutibb info.. saját tapasztalat.. igenis használjátok a segítséget, amit a játék ad.. 30% steering help-el 3-7tizeddel jobb köröket megyek.. kb 2-3órát teszteltem.. a steering response-om 1.0, az is tuti, a kormányzás 380fok..Tisztára új élmények, mintha most kezdtem volna..mmuuhhaaaaaa... Csak a patch el ne baxxa..hehe
Végül 1 kérdés, főleg TNA-hoz!
egy általam ismeretlen user (valami shalfe12, ilyesmi nevű) küldött nekem 50db (5*10 gift) 10%-os gumit. Hát.. így járt, köszönöm neki(Csabesznak írtam is.. de kilépett..)
Na jóccak.. holnap után majd PT-zek.. vagy holnap utánig..??
-
SSP33DY
aktív tag
Csak mert dumcsiztunk róla..
Az új NFS PC verzió nagyon minimum rendszer követelménye:
Windows XP és VISTA a legutolsó szervízcsomaggal
Intel Pentium 4 2.8Ghz CPU (3.0GHz Windows Vista esetén)
1 GB memória
GeForce 6500 vagy Radeon 9500 Pixel Shader 2.0-val
DirectX-et támogató hangkártya
8X vagy gyorsabb DVD meghajtó
2.0GB hely ajánlott a játék installálásához
DirectX 2007 novemberi változata
Az internetes játékhoz megfelelő sebességű hálózati kártya -
SSP33DY
aktív tag
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #12301 üzenetére
Hali Lacám!
Hát.. ja..
Én is szemezgetek az új NFS-el.. hát az már az odab@x kategória!! -
SSP33DY
aktív tag
Sziasztok!
Nyomtam ma egy lazát.. csupán 3 versenyt..elég is volt, hogy rough ride-on (asszem ez a neve),fölbaxxam az agyam.. A vízátfolyás utáni jobbos kanyarhoz érve ugyanis mindíg kiírta, hogy wrong way, és visszab@szott a kanyar elé..És igen, az úton mentem, nem ugrattam, vagy mentem fel a partoldalra, stb.. A srác meg is kérdezte, hogy miért állok meg ott mindíg.. én meg írtam neki, hogy nagyjából miért.. aztán a 3 verseny után megbántottam szegényt... mert 200szor is megkérdezte, hogy miért állok meg ott.. szivatom, vagy mivan.. erre írtam hogy anyádért..
Aztán versenyen kívől írtam neki egy sorry-t.. megértette..
Hát erre a hónapra is ki PT-ztem magam..
-
SSP33DY
aktív tag
hhmm.. ez de finom.. nemtom' ki ismeri.. a demója is 20 dolcsi..
iRacing Motorsport Simulations
http://www.youtube.com/watch?v=bbpxPBZlCy4
http://www.youtube.com/watch?v=9BrtxNcaD4I&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=mBLH3nfVwds&feature=relatedtube nem adja vissza olyan faxán a gafikát..pedig egész szép!
csak érdekesség volt, nem párhuzam a PT, meg ez között.. mielőtt bárkinrk a szívébe döfnék..lol
-
SSP33DY
aktív tag
hehe.. egy ilyen "új" játékhoz mit szólnátok?
http://www1.groovegames.com/LAStreetRacer/index.php -
SSP33DY
aktív tag
na végre.. lassan jön az új puccss..izé pecscscs
-
SSP33DY
aktív tag
Kinek mi jön be.. ki mivel tolja.. a GRID egy isten game! Gyönyörű grafika, qrva jó hang, és tökéletes irányítás!! Ha a PT-nek csak fele ilyen lenne az irányíthatósága, tökéletes lenne..SZERINTEM...
A PT-t én is szimplán megúntam..esek-kelek vele, szinte csak a circuit-on megyek/vagyok jó, a többi game mód pedig rohadtul nem érdekel.. Beloginolok, és várok 2 órát?? Vicc vazze! Nincs egy szaros room, ahová úgy be tudnék menni, hogy ne anyáznának a noobok.. Ha én csinálok szobát, szinte CSAK Rátok (akikkel együtt nyomtuk) számíthatok.. DE nyomhatok alt+tab-ot is, és pasziánszozhatok, mert 1-2 ember ha be is jön, megúnja, és kilép.. Hát a faxom. -
SSP33DY
aktív tag
Helló csajok!
Na.. csak felraktam a PT-t megeenn.. hiányzik egy kis idegeskedés.. és axaros vettit is kipróbálnám lvl 5-ösbe.. mit tud.. nekem eddig is naon bejött!
Este tán-talán rávisz a lélek, és tréningelek 1-et.. esetleg fánk falás.. -
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997 #11329 üzenetére
Megvan, megvan, köcce! Nyomtam is még egy entert
Már 54-51!! -
SSP33DY
aktív tag
jóreggelt!
Összedobtam az új vasat..hehe..
Hol lehet Csabeszra szavazni? Mer' a zaerija oldalán nem találok "voting poll"-tMegvan.. csak nem óvasok'..53-50-re vezeCC Csabeszka!! Mingyá' regelek még1 accost, és tolok egy vote-ot
-
SSP33DY
aktív tag
jah, közérdekű, ha valaki új ember kérdezné, hogyan fizessen online AP-ért.. íme : http://vbence.web.elte.hu/paypal-leiras.html
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Ricco_hun #10861 üzenetére
SZÉP Volt Ricc!!
Akkó' én így 35 felé befoghatom ugye?Paja.. ANNYI
nekem sem akkor esett le, hanem amikor nézegettem a hitelkártya számlámat..hehe.. de még megoldottam!
Természetesen nem ennyiért adnám, de a looserek hagy nézzenek gyogyósnak.. és érezzék mennyibe kerül egy ilyen account! Főleg az idő ami qrva sok.. és egy első accost nem dobál el senki! De ebayen 2-t már megvettek..hhehehhee(de ez titok vazze!)
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Drift_Elek24 #10858 üzenetére
azért is megküzdöttem, bár abba 1 forintot nem tettem.
a csóróság pedig nézőpont kérdése.. ugye.. ha "fullos account" kell fizess.. vagy kezd el magad, erről ennyit.. (annak szól a ki ezt a poént lőtte, és itt nyavajog free accountért.. looser.. csak semmi személyeskedés!! csinálj magadnak, és add el az ebay-en.. működni fog!!)
Paja tesó.. nyertél ezer eventet, és tolod 2007. óta.. én meg februárban kezdtem, és márciusban már 150 dolcsiért vettem ezt-azt.. aztán minden hónapban vettem AP-t! Júniusbam jártam 600 dolcsinál!! Igen, ez bizi százezer kemény magyar forint körül van.. ÉS? Melózok annyit, munka mellett is bőven, hogy költsek "magamra", a szórakozásomra, a kikapcsolódásomra.. ennyi idősen.. talán..
erről is ennyit..
Ha nem kel el az account, nagy kaland.. természetesen nyomom vele tovább.. hidd el, megveszik..
JAH természetesen nem csak saját lóvéból vettem az AP-t.. adtam-vettem.. ezt-azt..hhmm..Na pá, megyek Grid-elni, mert az jó..
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Fittipaldi72 #10803 üzenetére
Mindjárt Level 36-os account, fullos autókkal, (pana, vette, evo, stb..stb.. mind fullon) és sok AP-vel, és back pack itemmel feltöltve! 600 dolcsi volt csak amit beleöltem (majdnem 100.000. Ft..).. a többi az idő.. de engedhetek belőle..
SŐT bónuszba adok még 1 accountot is, az 30-as level körül van.. hhmm?? -
SSP33DY
aktív tag
válasz
Fittipaldi72 #10796 üzenetére
Szia Fitti!
Beszélhetünk róla! kb 600-800 USD az ára.. érdekel? Ha komoly vevő vagy, engedek az árból.. -
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #10785 üzenetére
Nálam is ugyan ez volt... 3 versenyt mentem circuiton.. (pedig ott azért..) és úgy ott hagytak, hogy csak a mapon láttam őket.. 2 level 2-3-as panni, meg egy level 3-as vetti.. én meg a fullos pannival csak néztem.. senkinél nem volt se csaj, se bp.. Nem értem a rációt ebben..
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997 #10762 üzenetére
Szzeehhheevvaa Crea mester
Téged is látni
Én meg nem vok' "other"..fakják meg! -
SSP33DY
aktív tag
Gift annak, aki nem válaszol ennek a kis floodolonak.., majd megúnja
-
SSP33DY
aktív tag
Gyerünk regelni csajok!!!
http://project-torque.aeriagames.com/cse/igames -
SSP33DY
aktív tag
válasz
had423 #10656 üzenetére
na ez már alakul
A letöltési sebességed attó főgg, honnan szedet, és milyen gyors a neted.. Ha az Aeria oldalárol szedet, lehet h. lassabb, mert kicsit sokan kapcsolódunk a szerverekhez.. így nem a letöltés az elsődleges.. Ha előfizetéses oldalról, de free a letöltés, akkor max 50k, HA bárhonnan 300k-val jön, az már gyorsnak számít! (persze, ha a neted elég gyors) Aztán majd jön a fekete leves!! HA letöltötted, és feltelepíted, és először indítod a játékot, le fog tölteni egy valag frissítést, és ha nincs szerencséd, ez akár 2 óra is lehet!!Független a netsebességedtől!!! Az már az Aeria szervereiről jön, és azok bizi qrva lassúak! -
SSP33DY
aktív tag
válasz
had423 #10645 üzenetére
bízom benne... nem hiszem el, hogy nem tudod moderálni magad egy kicsit.. lászik, hogy nem kaptál még egy rendes fülest soesm.. anyu kedvence..Szerintem tiplizz magadtól.. szar lesz ám, amikor Magyar room-ba jössz, és mindíg azt látod, hogy kicked..
Ha szeretnél képet linkelni kérdezd meg, hogy kell..
Shadow-al nem biztos, hogy kéne kötözködnöd! És egyáltalán senkivel! NINCS több Magyar PT fórum! Ha innen kitesznek, mehetsz angol tanárhoz, vagy szótárazhatsz.. esetleg uninstall PT..
ISA! Ez qrvajó, tényleg így vagyubnk lassan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen alaplapot vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BMW topik
- További aktív témák...
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged