Új hozzászólás Aktív témák
-
Shad0w
senior tag
Ez a patch sok kis apró javítást hozott (bár inkább csak lecserélték a skineket), és kevés, de annál súlyosabb hibákat is. Ugye van most ez a TA dolog, ezt majd kitárgyaljátok, nekem amúgysem tetszett annyira. Viszont az, hogy tök sima úton jobban ráz mint a kavicságyban, az kivisz engem a világból. Így egyszerűen élvezhetetlen belső nézetből a játék, külső nézetben meg nemlátom, hogy merre néz az orra, és hogy akkor merre is kell korrigálni. Megköszönném az illetékeseknek, ha lefordítanák angolra a lényeget (tehát ezt a sima aszfalton rázkódást) és továbbítanák a megfelelő helyre. Addig is én pihentetem ezt a játékot. Fórumot természetesen követni fogom továbbra is.
-
Shad0w
senior tag
válasz
kisvardai #3339 üzenetére
Alapelvek
Csak egy idézet: "ha 4 percen belül eszedbe jut még valami a hozzászólásod után, akkor használd a MOD gombot."
De ajánlom figyelmedbe a többi pontját is. Ezt pedig légyszives fejezd abba, mert nemhagysz helyet az információnak. Ha dühöngeni akarsz, arra is megvan a megfelelő topik. -
Shad0w
senior tag
válasz
msgt.fubar #3163 üzenetére
Hm. Majd ha ATi közelében járok, akkor megnézem. Volt nálam ATi 9200 két hétig, de most, hogy teljesen felhúztam a grafikát, egészen máshogy néz ki a játék...
mazda626: Picit túlreagáltad...
-
Shad0w
senior tag
válasz
msgt.fubar #3161 üzenetére
Esetleg összehasonlító képed is van? Mer nekem 8800GT-vel is elég szép.
Azis elég ha csinálsz pár képet a te ATi-dal és énis párat az Nvidia-mal. Nemakarom elhinni, hogy lenne különbség... -
Shad0w
senior tag
válasz
msgt.fubar #3158 üzenetére
Ööö, mit tud egy ATi (akarom mondani AMD) kártya amit egy Nvidia nemtud?
-
Shad0w
senior tag
válasz
Dr. Romano #3150 üzenetére
Ööö, aminek biztos van: B-road, South half course, around the block és a city tour #1. De pl. a circuit (german) mapoknál egyiknekse nincsen és asszem a MUD pályáknak sincs. (most nemtom megnézni, mer warezoltam és beszoptam egy vírust, és nemindul a PT. Rakhatom megint újra a wint...)
-
Shad0w
senior tag
válasz
Plokijuma #3051 üzenetére
Ilyet lehetett tegnap játszani ProVS-ben. maximumHAX (vagyki), az egyik GS csinált ilyen szobát és ezt a bugot kihasználva mentünk olyan mapokon aminek van reverse párja is. Nagyon nagy móka!
Ezvolt a jelmondat: "Some games give you a MI traffic. I give you a live traffic!" (emlékezetből írtam az idézetet, a nyelvtani hibákért énvagyok a felelős...)Ha esetleg vki tudja a titkos kombinációt a bughoz, akkor lehetne ilyen szobát csinálni, szigórúan ProVS-ben.
-
Shad0w
senior tag
-
Shad0w
senior tag
válasz
ABnormal #2856 üzenetére
Azabaj, hogy a numerikus billen van a sebváltó (gyárilag ittvanak a közvetlen sebességfokozatok), és ha odaállítom az irányítást (gáz, fék,...) akkor közbe váltogatja a sebességet is. Azért csak a numerikus a jó, mert ott ugyanúgy állnak a gombok mint a nyilaknál, és erről nemmondok le.
-
Shad0w
senior tag
Vettem egy új bill.-t és azabajom, hogy a nyilak túl hangosak. Szal kitaláltam, hogy akkor a numerikus billekkel játszom, csakhogy azokra meg a sebességváltó van beállítva és options-ben meg nem lehet állítani (mintahogy nagyon sokmindent nemlehet). Vkinek vmi ötlet, hog hogyan tudnám mégis átállítani?
-
Shad0w
senior tag
Ennél a pezsgőzésnél, még ott amikor "pörögnek" a sisakok, ott van vmi befolyásom azokra? Mert már vagy 50-szer mehettem volna pezsgőzni, de még egyszersem volt olyan, hogy egyszínű lett volna az összes.
-
Shad0w
senior tag
Hát így jár akinek nagy a szája: ígyni. Itt nemvolt backpackja, de előtte olyant mentünk (vmiért nemkészült el a kép) és annyit elkell mondanom, hogy éppen hogycsak nemkaptam egy kört...
Szal akkor helyesbítek: jó alázni Amoeba-n a kvadrókat, csak Tibee kvadróját picit nehezebb, de azt mégjobb lenne.
-
Shad0w
senior tag
válasz
ABnormal #2420 üzenetére
Akár most?
Ha nem nyerek, akkor úgyis arra fogom fogni, hogy a vidkarim garanciában van és csak egy Ati 9200-as van helyette amivel olyan 20-23 fps-el megycsak. Nameg ugye nincs rajta DVI és a 800x600-as felbontást széthúzza a wide monitoromon.
Amúgy mióta osztogatják a kvadrókat, azóta sok ellen játszottam és mindíg csak a szitkozódás ment, hogy mennyire rossz is az, de lehethogycsak a sofőrrel volt a baj...
Ja és nincs backpack ofcoz.
-
Shad0w
senior tag
Nekem TA-val azaz egy bajom van, hogy amikor kimegyek tankolni, és esetleg nem teli tankot akarok, akkor elég nehéz eltalálni aztaz üzemanyag mennyiséget amit kigondoltam magamnak, mert addig tankol amíg a kijelölt helyen tartózkodom. Szal amikor már 5-10 Mph-val megyek, még akkoris tankol. Nem lehetne megcsinálni úgy, hogy akkor hagyja abba, amikor elindulok? Vagy csak nekem van bajom ezzel?
Asszem olvastam itt ilyent, hogy PT-sek is figyelik ezt a fórumot, és angol tudás híján csak ez a fórum maradt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest