Új hozzászólás Aktív témák
-
[pH]Lacika
tag
Gabesz! Bevettünk! Aztán szorgalmasan gyüjtögetni ám!
Pappent-is bevettük a csapatba. Van még ott várakozó az 1ik (Pijotr (HUN) ő a sógorom, de 1enlőre még nem vesszük be mert nem biztos, hogy sokat fog játszani.
Bár, ha megkapom tőletek az engedélyt akkor felveszem őt is.OBB forever!
Csabikám! Hogyan és hol igényeltétek a név változtatót? PLS segíts, mert nekem is nagyon kellene. Nem túlzottan szeretnék 800ap-ért venni 1et. Előre is köszönöm.
-
[pH]Lacika
tag
Nyehehe!
Touge-on mekkora hátra szaltót dobtam, te jóságos isten! És nem mentettem replay-t.
Jó volt srácok!
SSP meg majdnem likvidálta az összes beviteli eszközét.
Billentyűzet: Halott
Kormány, egy jobbosban leszakadt.Jó ideje nem mentem Pannival és most valósággal elájultam, milyen szép lett a belsőnézete.
-
[pH]Lacika
tag
storno.
-
[pH]Lacika
tag
PaJa1: Nem nagyon tetszett neki a dolog!
A 2. futamot úgy indította, hogy én még szinte nem is láttam az autókat. Nálam be sem töltött a szoba. Sajnos akkor nyert, de csak azért mert hibáztam az utcsó körben és így megtudott előzni.
Nem adja ő olyan könnyen magát, de azért időnként meglehet verni. Akkor viszont nagyon bedurvul. Nem nagyon bírja elviselni a vereséget.Erdol: Köszike
JackShephard: Jól fontold meg.
-
[pH]Lacika
tag
Sziasztok 30-on felüliek! Elindult az OBB guild! (Klán)
Lehet jelentkezni tagnak, minimum 30 élet év a felvételi határ.
Még a 29 azaz a majdnem 30 belefér.
Eddigi tagok: Boss: SSP33DY
Deputy: [pH]Lacika[HUN]
Fanatic: nepsterAkiket nagyon várunk!
Wandal, Oscar, [pH] Tibee [HUN], Boobshunter, bgaborHu, illetve aki már 30 vagy majdnem 30. Még a huszonkilenc belefér!! -
[pH]Lacika
tag
Milyen jó, hogy én szigorúan csak és kizárólag F1-es nézetből tolom. Explorer F2.
-
[pH]Lacika
tag
válasz
bgabor6 #16827 üzenetére
Szia Gabi!
Akkor te is csatlakozhatsz majd SSP33DY guild-jéhez, hozzánk az öregfiúkhoz.
Vagyunk páran az idősebbek közül.
Valószínűleg te viszed a pálmát a 46 éveddel, utánad "erdol"(Nepster) 43, én Lacika ([pH]Lacika[HUN] 36, csaba0223 (=FRC= csaba0223) 33, SSP33DY (SSP33DY) ha jól emlékszem akkor ő is 33, JackShepard (Boobshunter) 33, ABnormal ([pH] Tibee [HUN] 33 vagy 35. Ennyi így elsőre.Üdv a csapatban!
SSP33DY barátom!
Csináld meg azt az öregfiúk klánt! Én csatlakozom.PaJa1: Tudok hozni neked 3 járgányt, akár most!
-
[pH]Lacika
tag
Bexarás! A fő accommal nem tudok bemenni a phoebusra de a 2 másik accommal simán.
De ez mind még semmi, mert most újratöltés után, elkezdett egy 250megás frissítés telepíteni.
Na ez hol volt eddig?
És miért működött eddig ez nélkül?
Vagy ez máris 1 hibajavítás? -
[pH]Lacika
tag
Azért megváltoztattak jó néhány pénzszerzéshez kellő dolgot.
Havas pálya kivéve, serpentin, england.
Ha a szobában lévők sokáig tétlenek, akkor átkapcsolnak spectator módba, sőt ha pl 2-en vagyunk 1 szobában és a látogató AFK akkor a szobafőnök hiába indítja a versenyt mert nem engedi, végigmegy a visszaszámlálás és annyi.
Viszont explorer-ben a 3piros stb. komboért az eddigi 90 helyett 120-at ad.
Most lényegesen többet fizet a combózás mint eddig. -
[pH]Lacika
tag
És igen, megvan a legnagyobb újítás! Kilehet és persze be is lehet kapcsolni verseny közben a neveket! T-bill. (legalább is nálam)
-
[pH]Lacika
tag
válasz
Creative997 #16758 üzenetére
Nem.
Nem.
Nem.Valaki csinál 1 [pH]-s klánt?
-
[pH]Lacika
tag
Huhh az új csajok!
-
[pH]Lacika
tag
válasz
hakagyi #16739 üzenetére
Ez nem 350mega! Nekem kb 900mb volt.
Azt mondja Paja, hogy sok változtatás lesz benne. Átdolgozott kezelőfelület, új autók, pályák, klán rendszer stb.Az mekkora kibaxás, tegnap vettem 1 háromnapos RP csajt, erre 1 nap nem is használhatom a frissítések miatt. Ja és persze senki nem fogja ezt kárpótolni az aeriától.
Miért nem mennek már azok az átkozott játékszerverek???
Mariann: ennél nincsen frissebb.
-
[pH]Lacika
tag
Ami nagyon érdekes, hogy a frissítések után az eddig 5giga körüli mappa 3.5giga lett.
Ez hogyan lehet.És a játék szerverek továbbra sem mennek! Lehet azért mert jön még 1 frissítés? Vagy kitudja még mennyi.
Ja még az is nagyon érdekes, hogy sehol nem ejtenek 1 szót sem erről a nagy frissítésről. Sem a hivatalos oldalon sem pedig a játék frissítőképernyőjén.
Mintha nem is lenne! -
[pH]Lacika
tag
Hoppá jött még1 frissítés!
Az első kb 460mega volt a második kb 402mega -
[pH]Lacika
tag
Az oké hogy már le is jött, de nem mennek a játék szerverek.
-
[pH]Lacika
tag
válasz
zoleeeeeee #16709 üzenetére
Csaj és popper nélkül 30perc alatt csak 20-30ezret lehet gyűjteni. De az is lehet hogy rosszul emlékszem.
Sajnos ehhez kellenek a szorzók. -
[pH]Lacika
tag
Ismételten köszönet Csabesznak és a családnak!
Életem leglazább explorere.
Lehet ha lesztek este, akkor még mennék 1-2őt.
-
[pH]Lacika
tag
Köszönöm szépen a tippeket!
Kipróbálom őket.rsx: megbeszélhetjük.
-
[pH]Lacika
tag
Végre ma volt időm játszani! Anyósék vigyáztak a gyerekre.
És holnap is ezt teszik!
Megint gyűjtögetek 1000-el.Azért az az NSX pofátlanúl drága!
Valaki mondana nekem RX7-hez valami jó balanszot? B-road-ra és touge-ra.
-
[pH]Lacika
tag
Ofi és Csabesz!
Köszönöm szépen a mai explorer-es segítséget.
Mentem 4-et, szemeim jojóznak, fenekem és a kezeim zsibbadnak és gazdagabb lettem majdnem 600.000 rp-vel.
Big Big thx!U.I.: holnap is jó lenne 1 ilyet összehozni a családdal!
Ha oksa, akkor veszek 1 csajt is a meggazdagodás reményében. -
[pH]Lacika
tag
válasz
Mariann294 #16666 üzenetére
-
[pH]Lacika
tag
Szolgálati közlemény!
Ofi nézd meg a privit!
-
[pH]Lacika
tag
válasz
Ricco_hun #16663 üzenetére
Én 1 örök nagy gyerek vagyok a magam 36évével. Az a meglátásom, hogy ehhez a mai világhoz talán nem is jó felnőni. De tény és való már nincs olyan varázsa a PT-nek mint amikor kezdtem. Ezért aztán inkább leülök a lányom mellé és vele játszom, építőkocka, kirakós, gyurma, stb.
De azért a PT még mindig nagy szerelem.
-
[pH]Lacika
tag
válasz
JackShephard #16653 üzenetére
Azért kullogtál már mérföldekkel mögöttem Touge-on.
És én is voltam hasonlóképpen máshol.
-
[pH]Lacika
tag
Szerintem ebben a játékba Ofi, Csaba és SSP33DY barátaim a legönzetlenebbek, mindenkivel.
De ott van még Paja és Creative is.Boobshunter valóban 1 rettentő gyors játékos, de azért kíváncsi lennék mit tudna kezdeni ItSOver, Dark Riot, (yUP)Patriot, Citizen, K-maru, Kwizibo, Lapro vagy Margu ellen.
És nem utolsósorban Karibaba, rsx és Paja (TNA) ellen.Az tény, én már nem vagyok olyan mint régen, mostanában nincs időm annyit játszani, meg kedvem sincs. Ügye mint tudjuk, a gyakorlat teszi a mestert.
Kisa barátom is megmondta a múltkor "kár, hogy nem vagy már olyan mint régen" "egy állat voltál" jó értelemben.
Még megjegyezném azt, vannak a játékban indokolatlanúl gyors játékosok.
A speedbug még él!U.I.: Nem lehet mindenki a leggyorsabb versenyző!
Tisztelni kell az ellenfelet. -
[pH]Lacika
tag
Ez 1 szép kerek szám! 5000
-
[pH]Lacika
tag
Csabesz!
Nézd meg a privit!
Ott a finomság. -
[pH]Lacika
tag
válasz
Creative997 #16619 üzenetére
Hali! Cami-val jövök ha kell!
Vagy Evo-val nekem mind1. -
[pH]Lacika
tag
válasz
Hilly_8 #16423 üzenetére
Szerintem fejleszd max-ra a Lion-t, nagyon jó kis kocsi.
Aztán gyűjtögess vagy 1 Stalion-ra (Class4) vagy 1 Harpoonra (Class5) illetve Panamára (Class6). De semmi képen ne a Pannival kezdj, mert eleve nagyon drága a tuning és a stock-al csak mindig kifogsz kapni. Meg aztán járjad csak szépen végig a szamárlétrát. -
[pH]Lacika
tag
válasz
b00st3r #16403 üzenetére
Úgy igen! De ha már minden maxon van, kivéve a motort ami még csak 3-as és úgy teszed rá a kocsira akkor pontosan 0 azaz nulla az amit elértél vele.
Mutatom képekkel is a problémát.3as motor tuning.
4es motor tuning.Szerintem ez pontosan ZÉRÓ!
-
[pH]Lacika
tag
Azért az vicces, hogy az utolsó motor semmit nem változtat a Morellon.
Jaaa és még marha drága is. Végül is a semmiért pénzt kérni........ -
[pH]Lacika
tag
válasz
UnConnecteD #16371 üzenetére
Azért elgondolkodtató, ha a Morelló ennyibe fáj momentán, akkor az újonnan érkező autók mennyibe fognak kerülni?
Nem hiszem, hogy az autó gyűjteményem (nyünk) nagyon szaporodik majd. -
[pH]Lacika
tag
Most vagy nekem volt nagy speed bugom,
vagy a Corvette jobb lett mint valaha.
Panamák sehol nem voltak. Csúnyán aláztam. -
[pH]Lacika
tag
válasz
JackShephard #16073 üzenetére
Biztos igazad van, de ez akkor sem magyarázza meg azt, hogy mitől volt gyorsabb a lassú de annál fordulékonyabb kawanád a gyors de nehezen kanyarodó Corollánál egyenesben.
Asszem be kell szerezzek 1 kormányt. Bár amikor próbáltam kormánnyal, még egyenesen sem tudtam vele menni nem hogy kanyarodni.
-
[pH]Lacika
tag
válasz
[pH]Lacika #16059 üzenetére
Ja és ajánlom a kedves INVICTUS figyelmébe is eme videót a probléma megszüntetéséhez!
Mert ez így nagyon igazságtalan.
Ez nem csak az én észrevételem! Sokan panaszkodnak erre a dologra.Még valami! Boobshunter még a Corollát is simán legyorsulta egyenesben.
Szegény azt hitte én adtam ajándékba neki a győzelmet. Pedig én a padlólemezen is át nyomtam a gázpedált. -
[pH]Lacika
tag
Ma Boobshunter-el bebizonyítottuk, ha jobb a géped, akkor gyorsabb vagy a pályán.
Hely: Wangan
Autó: Kawana
Balansz: semmi
Tuning: stockPersze kell a tehetség is!
-
[pH]Lacika
tag
Ma össze hozott a sors 1 hazánk fiával! Kedves kis srác volt az tuti! (HELEnor1974)
Az összes versenyen azt kiabálta, hogy CSALÓK, meg az anyád és így tovább.
Már elérte a 10szintet, 166 versenyből!Pancser!
Elmentettem az 1ik beszélgetésünk végét.
Ja és mind ez azért mert 1x hozzáértem a kocsijához. (Lekőrözés közben) -
[pH]Lacika
tag
válasz
UnConnecteD #15900 üzenetére
Az egy Ap reward! Lehet össze kell gyűjteni belőle x mennyiséget és akkor kapsz valamit ami csak ap-ért vehető.
-
-
[pH]Lacika
tag
Na! Az imént volt 1 kis pH-s TA menet. Nagyon tanulságos volt! A 8 versenyzőből a verseny végére 2ő teljesen összeveszett! 3-an lagoltak mint állat, Yozsee úgy elment a mezőnytől hogy többé sosem láttuk, vagyis mikor lekőrözött.
A többiekhez képest marha lassú voltam, már a kezdetektől fogva, pedig nem hibáztam.
Biztos vagyok benne, hogy slow bugom volt nem is kicsi.
4hónapja nem játszottam TA-t de asszem megint vagy 4hónapig nem fogok.
Nagyon szar ez a játékmód! Az invictus helyében, kivenném a játékból, de nagyon fürgén. -
[pH]Lacika
tag
válasz
Creative997 #15840 üzenetére
Szívesen Crea mester!
-
[pH]Lacika
tag
válasz
Creative997 #15833 üzenetére
-
[pH]Lacika
tag
Creative: Ment a Pm!
PaJa: köszi a segítséget! De az igazi képeket amikre sok időt szánok, nem varázs kijelölővel csinálom. Ezeket kb 10 perc alatt vágtam össze, majd ha elkészülnek az igényes változatok azokat is felteszem. Csak azokhoz rengeteg időre van szükség.
-
[pH]Lacika
tag
Idézet!
"A megszokottól gyakran eltérő véleményt alkotó Villeneuve a szimulátorokhoz használt kormányokról is meglepő véleményt fogalmazott meg.
"Utálom a játékokhoz készült kormányokat, mert a számítógép nem egy versenyautó, hanem egy játék, és úgysem lehet valósághűvé tenni. Képtelenség. Nem lehet milliók elköltése nélkül szimulálni a kormánykereket" - közölte.
Feltalálni a kereket
Az összesen öt F-1-es csapatnál megfordult kanadai úgy látja, a kormány, mint rendszer egy igazi versenyautó irányítására sem a legalkalmasabb eszköz. Szerinte a kézi vezérlésű kontrollerek sokkal megfelelőbbek lennének. "
-
[pH]Lacika
tag
B.U.É.K.
-
[pH]Lacika
tag
Boldog karácsonyt és sikerekben gazdag, boldog új esztendőt mindenkinek!
-
[pH]Lacika
tag
válasz
[HUN]-Kisa #15457 üzenetére
Szerintem nagyon király lett a kép!
-
[pH]Lacika
tag
válasz
[HUN]-Kisa #15363 üzenetére
Ekkora mákot!
Grat.
-
[pH]Lacika
tag
SSP33DY és PaJa1:
-
[pH]Lacika
tag
válasz
Creative997 #15095 üzenetére
FÚÚÚ de utálom az alkoholt!!!! Brrrrrr
-
[pH]Lacika
tag
No hát az imént összefutottam 1 Luny-T nevezetű játékossal, jól agyonvert és utána közölte hogy ő egy Belga 20 éves lány, aki az idén megnyerte hazájában a gokart bajnokságot.
Na ezek után nem csodálkoztam 1 picit sem a győzelmein. Tökéletesen tudta hol, mikor kell fékezni, milyen ívet kell használni. Hihetetlen volt. -
[pH]Lacika
tag
válasz
[HUN]-Kisa #14986 üzenetére
Jajj neeee!!!!!
Mert az az animáció neve, semmi más.
El kell menteni, feltenni egy file megosztóba és onnan linkelni ide, mintha 1 képet akarnál berakni. -
[pH]Lacika
tag
Basszus, tegnap elfelejtettem a ligát!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- PlayStation 4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kinek milyen a desktopja?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-book olvasók
- Autós topik
- További aktív témák...
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Díszdobozos QHD+ 2,8K 14" Lenovo Ultrabook eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest