- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Yettel topik
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
PepeDon
tag
Ti vagytok már állatok (jó értelemben persze), reggelig játszani
(legalábbis Speed). Speedbug van TA-ban. Egyik futamon Plutorral vonatozva mentünk 1:01.xxx időt, míg az első egyedül 1:00.xxx időket (tankolás utáni 3. köre már ilyen volt és kb. még 3-4 kört futott). A másik hiba ami volt, a célgörbe utánni első kanyarban, 2 körben is, mint az úthenger úgy mentek át rajtam. Hátulról hatalmas ütés, de nem pördültem ki, és aki mögöttem volt, már előttem van. Egyszerűen átcsúszott rajtam. Pedig lag nem volt, mert mindenki ment szépen.
A kézifék lehet gyengébb lett, de a sima fék hatalmasat javult. Úgy meg lehet állni a boxba a sárga vonal előtt mint a cövek. Bár én ott nagyon nem is a sebességet nézem, hanem a motorhangra lövöm. A kijelzőn mindig később esik vissza, de a fordulatszám hangjából lehet tudni, hogy az megfelelő lesz. Van amikor a kijelzőn full vörösbe van, de én szadabon rongyolok be, mert motorhangból tudom, hogy én már megfelelő sebességgel megyek. Persze így elég szépen lehet faragni az összidőből, meg a helyezésen javítani.
Új hozzászólás Aktív témák

- Kerékpársportok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fogyjunk le!
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Asztalos klub
- E-roller topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Corsair RM850e 2025 850W - ATX 3.1 - PCIe 5.1 - Garancia 2032.11.08
- Apple Watch Ultra 1 EU modell, 2 szíj + töltő, akku 89%, korrekt állapot
- SHH váltó 2017 októberi
- Kingston FURY Beast 32GB(2x16GB) DDR5 6000MHz - Élettartam garancia
- Apple Mac Mini M1 8gb ram 256gb ssd - hibátlan állapot - BeszámítOK
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A56 5G Awesome Graphite 128GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(legalábbis Speed). Speedbug van TA-ban. Egyik futamon Plutorral vonatozva mentünk 1:01.xxx időt, míg az első egyedül 1:00.xxx időket (tankolás utáni 3. köre már ilyen volt és kb. még 3-4 kört futott). A másik hiba ami volt, a célgörbe utánni első kanyarban, 2 körben is, mint az úthenger úgy mentek át rajtam. Hátulról hatalmas ütés, de nem pördültem ki, és aki mögöttem volt, már előttem van. Egyszerűen átcsúszott rajtam. Pedig lag nem volt, mert mindenki ment szépen.