- Fotók, videók mobillal
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megerősítést kapott a kompakt csúcsmobil OnePlus 15T érkezése
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- iPhone topik
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hát én kb 3 hét után mentem egy TA-t, és nem találtam a 6-dikat csak szélárnyékban, kimentem a fűre levágni, és vesztettem 3 helyet, a régi jó egyedül 56-os köröknek kapáltak, kiforgatott úgy egy manus hogy felszáltam mint a mig29. Na innentől átmentem retardáltba, bevártam párszor a csávót, és megkeserítettem az életét
És örömmel tapasztaltam hogy a rendszer már nem osztja olyan könnyen a penalty-kat! A gyereket kiforgattam vagy 3-szor de úgy hogy telibevertem az oldalát, ugyan bevillant a 3 zászló, de nem jött a bünti egyszer sem! Máskor ennek a felétől, vagy csak attól hogy hozzámértek, azonnal én kaptam a penalty hegyeket... A szerver az első verseny után el is bontott, úgyhogy elment a kedvem a folytatástól...
Új hozzászólás Aktív témák

- Fotók, videók mobillal
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony PSP
- LEGO klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- ZOTAC GeForce RTX3080 AMP HOLO LHR 10GB Dobozos
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
- Eladó GIGABYTE Z790 GAMING X AX Alaplap!
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Gigabyte B650 Eagle Wifi alaplap!
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És örömmel tapasztaltam hogy a rendszer már nem osztja olyan könnyen a penalty-kat! A gyereket kiforgattam vagy 3-szor de úgy hogy telibevertem az oldalát, ugyan bevillant a 3 zászló, de nem jött a bünti egyszer sem! Máskor ennek a felétől, vagy csak attól hogy hozzámértek, azonnal én kaptam a penalty hegyeket... A szerver az első verseny után el is bontott, úgyhogy elment a kedvem a folytatástól...