- iPhone topik
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hát én kb 3 hét után mentem egy TA-t, és nem találtam a 6-dikat csak szélárnyékban, kimentem a fűre levágni, és vesztettem 3 helyet, a régi jó egyedül 56-os köröknek kapáltak, kiforgatott úgy egy manus hogy felszáltam mint a mig29. Na innentől átmentem retardáltba, bevártam párszor a csávót, és megkeserítettem az életét
És örömmel tapasztaltam hogy a rendszer már nem osztja olyan könnyen a penalty-kat! A gyereket kiforgattam vagy 3-szor de úgy hogy telibevertem az oldalát, ugyan bevillant a 3 zászló, de nem jött a bünti egyszer sem! Máskor ennek a felétől, vagy csak attól hogy hozzámértek, azonnal én kaptam a penalty hegyeket... A szerver az első verseny után el is bontott, úgyhogy elment a kedvem a folytatástól...
Új hozzászólás Aktív témák

- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- iPhone topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- LEGO klub
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- No Rest for the Wicked
- Call of Duty: Warzone
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GL.iNet OFF topik
- GTA V
- További aktív témák...
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Azta Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Érintős Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 32/512 FHD+
- DJI Osmo Action 4 Adventure Combo + sok tartozékkal búvárkodáshoz
- Samsung 32GB DDR4-2666V 2 x 16 GB (M393A2K43BB1-CTD6Q) Szerver memória
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5430 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1235U 10Mag 16/512 FHD
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- Amazfit Active okosóra
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

És örömmel tapasztaltam hogy a rendszer már nem osztja olyan könnyen a penalty-kat! A gyereket kiforgattam vagy 3-szor de úgy hogy telibevertem az oldalát, ugyan bevillant a 3 zászló, de nem jött a bünti egyszer sem! Máskor ennek a felétől, vagy csak attól hogy hozzámértek, azonnal én kaptam a penalty hegyeket... A szerver az első verseny után el is bontott, úgyhogy elment a kedvem a folytatástól...