Hirdetés
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- iPhone topik
- Yettel topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
JackShephard
tag
Milyen házban van a cucc és mennyi ventillátor végzi a légmozgatást? Ha komolyabb játékra adod a fejed, akkor elengedhetetlen, hogy a ház elején 1db. 12cm-es ventillátor szívja be a friss levegőt, hátul pedig egy másik 12 cm-es ventillátor szívja kifelé! így a VGA ventillátora által kidobott akár 80-90fokos levegőt, ez a légáramlat húzza ki a házból.
Ja és természetesen por ne álljon hegyekben sehol, mert az halál a hardvereknek. Ha a ház első ventillátora előtt van porvédő szűrő, azt is pucold ki, hiszen ha megtelik, akkor kevesebb levegőt enged át, ami szintén nem jó.
így hirtelen ennyit tudnék segíteni. Én 2-3 hetente porszívózom a gépemet, mert ennyi idő alatt pont tele lesz porcicákkal.
Ja és esetleg valamivel figyeld a VGA hőfokát, nem tudom ATI cuccoknál mivel lehet, mert én nVidiát használok, de nálam a Rivatunerrel tökéletesen lehet ezeket a dolgokat kontrollálni.
Új hozzászólás Aktív témák

- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- darkFlash Shadow Pro
- Új HP Omen 16 FHD+ 144Hz Ryzen9 8940HX 16mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB GDDR7 Win11 Garancia
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest