- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
setherian
tag
válasz
hejesírásó #178 üzenetére
pedig hihetetlen jó játék, a méretéhez képest a maga világában és nemében szerintem páratlan!
magának a stílusnak van kevés híve szerintem. nagyobb rétegnek örvend a "mech-drive & tech-fps" sajnos -
setherian
tag
válasz
hejesírásó #178 üzenetére
dehogynem. a hamubestia, az.. mire kiírtottam az elsőt már nem is okozoott akkora katarzist. mondjuk a druida segítségével gyaktam le.
a gyíkok tényleg idegtépőek, még egyesével csak-csak, de amikor 3-an próbálnak köréd férkőzni, akkor már az ujjam auomatikusan az F9 felé indulkombókban is úgy vissza védekeznek-támadnak hogy csak lesek.
-
setherian
tag
válasz
hejesírásó #175 üzenetére
ha a kardforgatásra gondolsz, az nekem maxon volt, de nem vettem észre hogy belesűrítette volna a kombóba, a billentyűt meg végig zongoráztam, de semmi
a sűrű mentéssel áthidalható a páncél kérdés
én az utolsó páncéllal voltam úgy, hogy inkább most nem áldozok 5000 tallért, nem sokkal rá már rajtam is volt a titán együttes -
setherian
tag
válasz
hejesírásó #161 üzenetére
erre felfigyeltem én is de nem jöttem rá, hogy kell használni támadásra a pajzsot.
a jó kis páncél témáról annyit, hogy szerintem nem érdemes a mocsárban megvenni a munkaruhát, mert onnan már nem sok a következő páncél, ami bár dupla annyiba kerül érdemesebb azt kivárni 1000 pénzért. az előző 500 de nem is tudod olyan gyorsan összekaparni a következő 1000-et a jobb ruhára. legalábbis ez saját tapasztalat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest