- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz Sherkulás #250 üzenetére
Szívesen, nem feltétlenül volt ez hiba, csak így már "okostelefonosabb"...
Egyébként legelőször én is azt hittem, hogy nem megy a funkció, aztán próbálgattam, végül rájöttem, hogy a névre kellett klikkelni.SZATA #251: Úgy látom, már megszületőben a megoldás...
Up the Irons!
-
Balinov
titán
válasz Sherkulás #257 üzenetére
Szia Sherko, eloszor is nagyon koszi az appot, updaterol updatere egyre jobb lesz. Viszont van egy kerdesem...
Lehet, csak en nezek be valamit, de ugy remlik, korabbi verzioban lehetoseg volt a fo forumtemakat kivalasztani es az app utana listazta a legutolso aktiv topikokat. Namost en ezt a jelenlegi verzioban az istennek nem talalom.
Segitenel?1.1.86-ot hasznalok jelenleg.
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
-
SZATA
senior tag
válasz Sherkulás #231 üzenetére
Ha ráküldöm a frissítést az asztali play-ről, a telefon azt írja, hogy hibás az aláírás, nem frissíthető, szedjem le az előzőt. A .71 van fent.
Tudom, hogy a mobilwebes verzióban sincs, de nagyon kellene bele az a fícsör, hogy kiírja, melyik hozzászólásra válaszol az illető.
-
EmberXY
veterán
válasz Sherkulás #219 üzenetére
Ez működik, köszönet érte.
Zseniális az ötlet, hasznos kis app, nekem nagyon tetszik a hírolvasó része is. Esetleg a későbbiekben meg lehetne azt oldani, hogy ne csak a fejlécet, hanem a teljes cikket be tudja majd húzni, hogy helyben el is lehessen olvasni?[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
-
air
nagyúr
válasz Sherkulás #152 üzenetére
Hello!
Nagyon jó, hogy kiírja az új hozzászólások számát, de ezzel kapcsolatban lenne 2 kérdésem. Lesz-e lapozás? Néha több az olvasatlan hsz. mint ami egy lapra kifér. Illetve meg lehet-e különböztetni az új hozzászólásokat a régiektől? Más színnel írt hsz azonosító, "Új" jelölés stb. Most számolgatni kell, hogy melyik volt az első olvasatlan.
Előre is köszi.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
napocska2
senior tag
válasz Sherkulás #148 üzenetére
Óóóó, pont most olvastam el rendesen az első hozzászólást és leesett a tantusz.
A tableten meg 2.2 van, azon végképp esélytelen. Na mindegy, egyszer majd erőt veszek magamon a ROM cserékhez, aztán elmúlik ez a probléma.
Addig is kitartást és sok időt kívánok neked a projekted fejlesztéséhez! -
napocska2
senior tag
válasz Sherkulás #143 üzenetére
Szia! Most bukkantam rá, hogy milyen csodát készítesz számunkra. Rögtön le is töltöttem, hogy kipróbáljam, de sem a tabletemre, se a telómra nem tudom telepíteni, azt írja mindkettő, hogy Szintaktikai elemzés hibája: Gond volt a csomag szintaktikai elemzésével. Tudnál segíteni, hogy mit bénázok el?
-
ulmikukac
tag
válasz Sherkulás #87 üzenetére
Nagyon köszönjük az appot.
Annyi észrevételem lenne, hogy amikor görgetek lefele a fórumokban, lehetne oldalt egy sáv, ami jelzi hogy hol tartok a görgetésben.Szerk: Arra gondolok, ami az apróhirdetéseknél oldalt megjelenik, kis kék indikátor.
Szerk2: Ha jössz VeleTech-re vendégem vagy egy kávéra.
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro bay
-
-
Balinov
titán
válasz Sherkulás #76 üzenetére
csak erdeklodesi szinten, te vagy az owner, kozom csak minimalis van hozza, de kaptal visszajelzest a PH!-tol?
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz Sherkulás #57 üzenetére
egy gyors kerdes, nem tudom, mennyire oldhato meg konnyen. appon beluli app frissitesi lehetoseget nem tervezel?
-
air
nagyúr
válasz Sherkulás #43 üzenetére
Tényleg. Sokba telne a teljes tartalmat feldolgozni? Időben vagy adatmennyiségben lenne sok?
"Amúgy pont ma véletlenül észrevettem, hogy van egy Official Prohardver App marketben, de az egy fos."
Azzal nem csak a cikkeket lehet olvasgatni?
"Lassan ebbe benne van ami kell ahhoz, hogy reggel a kávénál vagy Wc-n vagy menet közben a buszon a friss bejegyzéseket kényelmesen át lehessen futni."
Ahhoz tudni kellene, hogy mik az új, olvasatlan posztok. Ezt 2 féle képpen lehetne megoldani:
- login és az olvasatlan posztokhoz ugratni vagy
- könyvjelzők kezelése[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
szata.68
senior tag
válasz Sherkulás #16 üzenetére
Még pár + dolog későbbre:
-keresés a topicban
-esetleg ha sok időd van akkor lehetnénk kisképek a felhasználók "arcképeiről"
-ahogy korábban már írta valaki: smile-kTényleg nem akarom minden hozzászólásomnál leírni,de képzeld oda a későbbiekhez is:
NAGYON KIRÁLY APP,KÖSZI SZÉPEN!!!
-
air
nagyúr
Ügyes munka.
Csak így tovább! Talán ez lehet a magyar Tapatalk.
Bár ezt a topikot nekem sehogy nem hajlandó megtalálni.
Próbáltam "P6200"-ra, "Galaxy Tab 7.0 Plus"-ra és "méltó utód" stringre is keresni, egyiknél sem adta ki találatként.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest