Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
yash
senior tag
válasz
Lortech #3463 üzenetére
Blend az tök más, játszottam vele
Nem GUI-t akarok késziteni, hanem image-ket manipulálni. Design-t megnézem... amúgy meg van a teljes Expression Studio Trial 2, de ezt még nem próbáltam
Expression Design vektorgrafikus és nem enged semmi másba menteni csak saját formátumba...
Akkor úgy néz ki, marad a PhotoShop
Egyéb tipp?
-
yash
senior tag
Kisit másféle kérdés... Microsoft-nak van ütőképes vektorgrafikus szerkesztője? És Bitmap-es? Gondolok itt Photoshop félségre, de Paint.NET sajnos kevés nekem.
Amúgy nem tudom ismeritek-e, hasznos: devportal
-
-
yash
senior tag
válasz
ArchElf #3425 üzenetére
Sehogy. Symbian S60. Mobilokon a JAVA már nem eladható, hanyatló. A Touch Screen-ek megjelenésével pedig végképp meg vannak számlálva napjaik. Ajánlom a C++ elkezdését és a Symbian platformot. Mellesleg foglalkoztam JAVA-ra grafikával. 2D nem annyira byonolult, de azért elég munkás a bevételhez képest, a 3D meg már nagyon bonyolult (3D-s koordinátarendszer). Symbian meg még sokkal bonyolultabb, de eladható és a jövő platformjainak is kedve. Most még nagy befutó lehet az Android, volt JAVA mobil fejlesztő ismerősöm erre esküdött (5 éve programozik JAVA-ban mobilokra, szóval sejthet vmit). Szerintem ennek már ne állj neki, inkább kezdj Androiddal. De te tudod...
-
yash
senior tag
tudtok olyan könyvet ajánlani (akár PDF is jó, sőt jobb lenne, letölthető, mivel nem vagyok magyr honban!), amiben megtalálom (C# nyelv) az ASP.NET 3.5-ös vezérlők tulajdonság definícióit, referenciaként? mármint, ahol részeltesen le vn irva, melyik tulajdonság az adott vezérlőnél mit ir le (és lehetőleg ne csak XAML leirás legyen, inkább pont az, ami kevésbé érdekel)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Digitus UNIQUE DN-19 07-U, 7U prémium fali rack 600x450
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Logitech Z333 2.1 (980-000953/1202) Aktív hangfal
- NVIDIA Quadro M2000 4GB GDDR5 profi munkára, CAD, 3D, stabil kártya!
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest