Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gesuz
senior tag
Van egy kicsit kemény feladatom.
Van egy karakter streamem, és van egy listám/tömböm értelmes szavakból.
Meg kellene keresnem a karakter streamben a listán szereplő értelmesszót szót és kiirnom hanyadik volt a listából. nincs idő kikeresni az összes lehetőséget, tehát valószínű rendezni kell a listát.
Első olvasatra egyszerű, de másodikra már nem
upolnám, de itt nem sok értelme van.
És Pls ne csak azt írjátok, hogy Dömölki úr tudja a megoldást PLS
ici-pici linket esetleg, én buta vagyok és ügyetlen és nem találtam olyan linket, amit feltudnék használni -
gesuz
senior tag
Van egy kicsit kemény feladatom.
Van egy karakter streamem, és van egy listám/tömböm értelmes szavakból.
Meg kellene keresnem a karakter streamben a listán szereplő értelmesszót szót és kiirnom hanyadik volt a listából. nincs idő kikeresni az összes lehetőséget, tehát valószínű rendezni kell a listát.
Első olvasatra egyszerű, de másodikra már nem -
gesuz
senior tag
És mindenki másnak is
-
gesuz
senior tag
Na csak egy kicsit. PLS Legalább a nevét
-
gesuz
senior tag
Ezek nem rosz megoldások és valóban gyorsak, de nem lehet valahogy azt hogy több bájtból álló ismétléseket megtaláljunk?
-
gesuz
senior tag
De annyiban jó, hogy valami ismétlődést kéne keresni.
-
gesuz
senior tag
Az is jó ha valaki tud nekem mondani valamit az adat vesztés nélküli törmörítési eljárásokról
-
gesuz
senior tag
Teljesen lámer vagyok a témában, de kéne egy kis algoritmus ,ahhoz, hogy 8knyi 8bites adatot törmöritsek ez egy mintavett jel.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fotók, videók mobillal
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Autós topik
- Battlefield 6
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest