- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Demertin
tag
válasz
dabadab #15876 üzenetére
És #15877
A katonai pálya abszolút nem vonz. Ahogy írtátok is, nagyon le vannak szűkítve a lehetőségek. Maga tisztán a szoftverfejlesztő pálya sem cél. Engem tényleg tisztán a járműipari gépészet vonz, bár így akkor jobban járnék, ha elmennék egy járműmérnöki szakra. Mondjuk ezáltal ugrik a support az osztálytól, meg egy lassan lecsengő felmondással is felér
-
Demertin
tag
Sziasztok! (Első fele kis háttérsztori, aztán a lényeg)
Egy speciális, de szerencsés helyzetben vagyok. Közgazdász a végzettségem, szakmámban is dolgozom, de nem igazán az én területem. Viszont kaptam egy olyan lehetőséget, hogy a cégem támogatja minden formában, ha elvégeznék egy gépészmérnök szakot. És itt jöttök ti a képbe. Utóbbi időben sokat gondolkodtam a szakma váltáson, mivel érdekelnek a harcászati, repüléstechnikai gépészeti dolgok, így kapóra is jönne a dolog. Mindenhol azt olvasom, hogy rengeteg bónusz lehetőséget, tudást tudnék szerezni, ha legalább 1, de inkább több programnyelvet ismernék, viszont arról nagyon keveset találni, hogy e terület melyeket alkalmazza. Ha esetleg valaki ebben ki tudna segíteni, netalán segíteni abban milyen tananyagot sajátítsak el (angollal rendben vagyok), akkor el tudnám kezdeni az adott nyelvet tanulni. A nulláról indulnék.
tl;dr: érdekel a harcászat, repülés gépészeti oldala és mellé szeretnék olyan programnyelvet (esetleg nyelveket) nulláról megtanulni, amik kapcsolódnak az előbb említettekhez. Merre induljak el?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- SzoftverPremium.hu
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest