Hirdetés
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Demertin
üzenetére
Sima ugy, de...
Van ket akadaly:
1) Boven nem azonnal diploma utan. Esetleg itthon a CAE-nel probalkozhatsz, Ok foglalkoznak hasonloval, es sokszor van naluk gyakornoki/friss diplomas lehetoseg. Egy ido utan, megfelelo tapasztalattal es egyeb teren bizonyitas utan naluk van lehetoseg komolyabb, nagyon titkos NATO projekten dolgozni, ahonnan azert lehet elore menni ha ugyes vagy, de ezekert a helyekert eleg kemeny verseny megy (plusz eleg regi az infom, konnyen lehet, hogy ezt azota a politika keresztbehuzta).
2) Ha komolyabb szinten gondolkodsz, sajnos a Magyar allampolgarsag erosen akadalyozo tenyezo. Nemeteknel, Franciaknal, Angoloknal, illetve Svajcban vannak ilyen jellegu lehetosegek (pl BAE systems), de az igazan forro temakhoz nem fognak oda engedni, mert mar ott elbukod az atvilagitast, hogy a hiresen Kina/Orosz/random arab diktatorbarat Magyarorszagrol jottel. Tudom, mert hasonlo cipoben jartam. Mondhatsz Te akarmit, meg lehet a sajat politikai beallitottsagod meg velemenyed az ugyben akarmi, meg akkor is hartanybol indulsz, ha 10 eve kint elsz, es megvan a helyi allampolgarsag is.Nyelvek:
C, C++, Ada, ha tuzhoz kozeli dolgot akarsz fejleszteni, tehat vadaszrepulok/raketak/helikopterek/stb rendszeret.
JAVA, C#, python, egyebek, ha megelegedsz a foldi tamogato/kikepzo rendszerek fejlesztesevel.Amit meg fontos tudni, hogy ezek olyan cegek, ahova az emberek akarnak dolgozni menni, sokan, igy a verseny nagy, a fizetes alacsony, legalabbis egyeb piaci resztvevokhoz hasonlitva. Kb annyit fizetnek, mint a jatekfejlesztoknek szokas, ami a masik ilyen szoftverfejlesztesi ag, tehat piaci berezes alatt bo 20-30%-al, adott tudasszinten.
-
bambano
titán
válasz
Demertin
üzenetére
hagy kérdezzem már meg, miért nem néztél utána a lehetőségeknek?
hint: a friss, agyonhájpolt itteni állásbörzén van kint ilyen témájú álláshirdetés [link] . biztos vagyok benne, hogy ha ezeket megkérdezed tőlük (egyébként is, miért ebben a topicban...), akkor kapsz rá választ.Egyébként pedig ha ilyen váltáson gondolkodsz, készülj fel rá lélekben, hogy a közgazdasággal szemben amit programozóként leírsz, az megtörténik...
-
martonx
veterán
válasz
Demertin
üzenetére
Hát ööö nem akarlak kiábrándítani, de a gépészmérnök (pláne a hazai oktatási szintek...) szerintem nem egyenlő a harcászati, repüléstechnikai dolgokkal, a programozás meg végképp. Egyébként fogalmam sincs, hogy harcászatban, repüléstechnikában milyen nyelveket használnak, szerintem ha valami isteni csoda folytán odakerülsz egy ilyen céghez (egyáltlán itthon van ilyen fejlesztő cég?), akkor ráérsz megtanulni C-zni, vagy Assembly-zni, vagy tudom is én mostanában vajon miben fejleszthetnek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen routert?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÁR ALATT "RTX 4090" GARANCIÁLIS GAMER LAPTOP! - i7-13700HX, RTX 4090, 32GB DDR5, 1TB SSD
- Stellar Blade PS5 / 1x kijátszott / Alza vásárlás
- MSI MPG 271QRX QD-OLED 360Hz 1440p Gamer Monitor Garanciás 2027.12.03-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- MacBook Pro 16 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 24 core GPU, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0382AR)
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest