- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Yettel topik
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ad4m1337
aktív tag
válasz
bandi0000 #11117 üzenetére
Tudom, hogy nem hasonlít egy nyelv tanulásához, csak példának írtam, hogy nekem, hogy megy a tanulás.
Akkor az alapokat el kéne sajátítani tankönyves példákon keresztül és utána lehetne haladni projektek felé?
Olvastam, hogy Elon Musk már fiatalon megtanulta (asszem) a C nyelvet és írt egy játék programot. Plz mondjatok már olyan projektet amit kezdőkkel csináltatnak meg?
Ti a cégeknél min dolgoztok például?
-
ad4m1337
aktív tag
Ki, hogyan tanult meg különböző programnyelveket? Csak olvastatok róla könyveket, néztetek számtalan tutorialt, vagy dolgoztatok valamilyen konkrét projekten?
Egy ideje gondolkozok, hogy el kéne kezdenem valamilyen programnyelvet tanulni, de kéne valamilyen gyakorlati példa... pl. nyelveket is úgy tanultam meg magas szinten, hogy olvastam az adott nyelven (német, angol) újságokat, néztem műsorokat, sorozatokat, stb. én így sokkal jobban haladtam mint a tankönyves móricka példékkal.
Szóval elvont dolgok tanulása nem megy könnyen nekem, inkább gyakorlati, mindennapos példán keresztül megy.
Szóval milyen projekten keresztül tudnék programozni tanulni?
-
ad4m1337
aktív tag
Gépész vonalon mozgok, de érdekelt az IT terület is, ezért kérdezősködök
Az informatikához köthető munkakörök mekkora részében kell programozni magas szinten? Tehát pl. egy mérnök infón végzett valaki aki inkább hardveres, az mennyit fog programozni a gyakorlatban? Vagy egy hálózatépítő pl.?
Pl. Egy Vatera.hu -nak az androidos appját megírni, készre megcsinálni, mennyire nagy kihívás?
-
ad4m1337
aktív tag
Ti is egyetértetek, hogy a jövőben írás, olvasás mellett, alapkészség lesz a programozmi tudás?
-
ad4m1337
aktív tag
Üdv!
3 kérdés
1. Szerintetek bármilyen életkorban el lehet kezdeni a programozni?
2. Bárki megtud-e tanulni programozni?
Mennyi idõ alatt jut el az ember olyan szintre, hogy főállásba ezt csinálja?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- LEGO klub
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Építő/felújító topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Orvosi kérdések
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Siguro AC-C140W Cool 9 Mobil klíma, mobilklíma + ajándék
- Lenovo Ideapad3 Ryzen3-3250 MAGYAR Billentyű IPS FHD 12gb ram 256 ssd windows11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest