Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Pebble - az átgondolt okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
painkillerx
üzenetére
Bár nem tudom, ez neked mire lesz jó, írtam neked egy nagyon rövid példakódot (ez egy elég egyszerű feladat):
http://jsfiddle.net/gXG8V/Itt 1 MÁSODpercenként (ami 1000 ms) automatikusan nyomogatom a gombokat, ez abból látható, hogy 1 másodpercenként változik az aktuálisan kiírt dátum (mert ez a dátum kerül mindig módosításra a gomb lenyomásának hatására). Tehát a rövid script egyetlen feladata, hogy 1 másodpercenként nyomogasson egy gombot, a gomb lenyomásának hatására pedig kiírásra kerüljön egy üzenet.
Nyilván 1 perchez a delayInMilliseconds változó értékét állítsd 60000-re (mivel 1 perc = 60 másodperc = 60000 milliszekundum).
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
painkillerx
üzenetére
Ezt pársoros JavaScript-kóddal is meg lehet oldani, úgy, hogy egyszerűen megnyitod a böngészőben a webfejlesztő panelt (Ctrl+Shift+I vagy F12), és a megfelelő oldal megnyitása után bedobod a konzolba a kódodat. Mire kell konkrétan?
JavaScript megy? -
amargo
addikt
válasz
painkillerx
üzenetére
Én is azt mondom, hogy c++ érdemes kezdened, az ObjektumOrientált részéve meg majd foglalkozol később. C-vel érdemes foglalkozni, ha DOS, OS/2 (ami most hirtelen eszembejut)-re akarsz fejleszteni.
Pascalt értelmetlennek tartom a delphi meg erőszak(persze hamar sikerélményt ad és én szeretem a borlandos dolgokat). De ha már klikkelgetni akarsz, akkor C#, .NET.
-
doc
nagyúr
válasz
painkillerx
üzenetére
C++-t szerintem, ezzel annyiból is jobban jársz, hogy utána a Java vagy C# sokkal könnyebben fog menni
persze attól is függ hogy mire szeretnéd használni, bár tartok tőle hogy nincs konkrét elképzelésed
-
kicsitomi88
őstag
válasz
painkillerx
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Assetto Corsa Rally
- Apple asztali gépek
- Azonnali processzoros kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- Pebble - az átgondolt okosóra
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

JavaScript megy?